De 5 beste wapens in Halo Infinite om nu te gebruiken

Article
zondag, 06 februari 2022 om 9:00
halo infinitef1632209469
Halo Infinite heeft verschillende wapens om uit te kiezen. Ongeacht welke spelmodus je speelt of de map die je aflegt, het succes komt neer op het wapen waarmee je schiet. De game krijgt ook steeds meer wapens. Daarom hebben wij de beste 5 beste wapens in Halo Infinite om nu te gebruiken op een rijtje gezet.

5. M41 SPNKR

De M41 SPNKR is een van de beste wapens in Halo Infinite. De raketwerper kan enorme hoeveelheid schade aanrichten over een groot gebied. Met dit wapen ben je in staat om hele groepen uit te schakelen en kan zwel passagiers als bemanning van bijna elk voertuig doden. Daarnaast is het vermogen om twee schoten achter elkaar af te vuren een groot voordeel in de game.

De M41 SPNKR is wel een wapen met maar weinig schoten, dus gebruik hem verstandig. Als je je eerste twee raketten hebt geschoten, heb je geen grote overlevingskans. Raketten kunnen vooral lange afstanden afleggen zonder hun baan of kracht te verliezen. Het is daarom erg handig om de zoomfunctie van het wapen te gebruiken op verre vijanden te richten.
halo infinite 2f1637064369

4. Mangler

De Mangler is een fantastisch all-round wapen in Halo Infinite en heeft ook veel voordelen. Het is een van de meest veelzijdige wapens, met krachtige scholen op korte, middellange en lange afstand. verder heeft de Mangler heeft een munitiecapaciteit van acht schoten.

In multiplayer laat de Mangler de schilden van een Spartaan vallen in maar liefst twee schoten. Eenmaal zonder schild dood je een niet-afgeschermde Spartaan gelijk met een headshot of twee body shots. Het wapen lijkt een beetje op een jachtgeweer, maar het is eigenlijk een revolver-achtig wapen, dus je moet er behoorlijk nauwkeurig mee schieten.

3. Energy Sword

De Energy Sword is een extreem krachtig en verwoestend slagwapen dat erg handig te gebruiken is als vijanden dicht bij je staan. Een enkele slag kan zelfs doordringen in een energieschildsysteem, bepantsering en het vlees van een Spartaan of Sangheili. De verwondingen die worden veroorzaakt door het wapen zijn vaak gruwelijk. Het meest dodelijke zijn de steekwonden.
Vanwege de pure vernietiging van het zwaard, zijn veel voorkomende vormen van een dodelijke afloop onder meer aan een paal hangend, verlies van ledematen, een lichaam gesplitst in tweeën en onthoofding. Een minpunt van dit wapen is wel dat het puur gericht is op gevechten van dichtbij. Het is daarom belangrijk om de vijand naar je toe te leiden zodat je kunt toeslaan.
halo infinite 1f1637064363

2. Skewer

Als je zoekt naar een goed wapen tegen voertuigen, zowel in de lucht als op de grond, is een Skewer een goede optie. Dit wapen gebruikt spikes als munitie die één voor één worden afgeschoten. De Skewer heeft ook een zoomlens met een unieke scope die is gemaakt voor nauwkeurigere schoten.

Wanneer je met het wapen een vijand wil verslaan, zal deze mogelijk niet met één shot worden gedood, hoewel de schade nog steeds aanzienlijk is.

1. S7 Sniper

Een klassiek wapen uit de Halo franchise blijft natuurlijk de sniper rifle en ook in het nieuwste deels is de sniper heer en meester. De S7 Sniper in Halo Infinite heeft een munitiecapaciteit van vier patronen. In multiplayer is er maar één shot nodig om de schilden van een vijandelijke Spartaan te breken en nog een om hem te doden. Daarnaast kan een volledig afgeschermde Spartaan in één keer worden gedood met een headshot. Raak schieten loont dus!