Brooklyn Nine-Nine seizoen 8 trailer onthuld met laatste beelden

News
vrijdag, 30 juli 2021 om 18:00
brooklyn nine ninef1627651263
De eerste Brooklyn Nine-Nine seizoen 8 trailer is eindelijk uitgekomen. Het seizoen begint in augustus op NBC en is het allerlaatste seizoen wat we ooit zullen gaan krijgen van de serie. Natuurlijk zit de trailer vol met grappen en inside jokes, waar iedere fan wel van wegsmelt.

Brooklyn Nine-Nine seizoen 8 trailer

De trailer begint goed met een opmerking van Boyle (Joe De Truglio) tegen Jake Peralta (Andy Samberg), waarin hij vertelt dat hij bang is dat hij niet genoeg tijd meer samen heeft met zijn beste maat. Dit gaat gepaard met verschillende beelden uit een aantal eerdere seizoenen, waarover Boyle nog steeds een zoetsappige speech aan het houden is.
De trailer zet daarmee meteen de toon voor het laatste seizoen van Brooklyn Nine-Nine, dat door Fox al in 2018 werd gecancelled. De serie werd daarna overgenomen door NBC voor nog eens drie seizoenen.

Brooklyn Nine-Nine toont laatste seizoen

In de trailer zien we verder korte beelden over wat we ongeveer kunnen verwachten. Zo zien we gelukkig alle bekende gezichten terug, zoals Terry, Rosa Diaz, Captain Holt, Hitchcock & Scully en Amy. Waar het laatste seizoen precies over zal gaan is niet duidelijk. Wel belooft het achtste en laatste seizoen van Brooklyn Nine-Nine natuurlijk veel gelach.
Kunnen jullie ook niet wachten op het laatste seizoen van Brooklyn Nine-Nine? Laat ons weten in de comments en wat tot nu toe je favoriete seizoen van de serie is geweest.