Outer Wilds DLC en Switch update aangekondigd

News
vrijdag, 30 juli 2021 om 17:30
outer wildsf1577046690
Tijdens de Annapurna Interactive Showcase is er een nieuwe DLC van Outer Wilds getoond. De Outer Wilds DLC heet Echoes of the Eye en zal 28 september uitkomen op de PC, PS4 en Xbox One. De Nintendo Switch-versie moet nog even op zich wachten, maar daar is wel een update over.
Outer Wilds kwam in 2019 uit en werd vervolgens een van de best ontvangen titels van dat jaar. De titel heeft veel fans gemaakt door zijn unieke gameplay, muziek, verhaal en nog veel meer. Outer Wilds heeft onder andere een BAFTA gewonnen voor beste game van 2019. De DLC Echoes of the Eye begint eigenlijk hetzelfde als de normale game. In het begin is het heel rustig en vreedzaam, maar dat slaat snel over in duistere en gevaarlijke taferelen. Een flinke verandering ten opzichte van de main game.

Outer Wilds Echoes of the Eye belooft veel goeds

In de trailer zien we verschillende nieuwe omgevingen die perfect bij de bestaande open wereld-game passen. Alex Beachum, Creative Director van Mobius Digital vertelde tijdens de Annapurna Interactive Showcase dat fans hun geluk opkunnen met deze uitbreiding. De DLC maakt ruimte voor veel meer uitdagende puzzels, waar je nog net niet jouw hersenen van zal horen kraken.
Mobius Digital heeft het ook nog even over de Nintendo Switch-versie van de game gehad. Deze zit nog steeds in de pijpleiding en ze hopen dat deze eind van dit jaar uit zal gaan komen. Mobius Digital heeft niet laten weten of de Switch-versie met de nieuwe DLC samen komt. Dat is nog even afwachten.