Breath of the Wild speel je nu samen

News
dinsdag, 11 april 2023 om 9:00
breath of the wildf1590316319
In 2017 kwam Zelda: Breath of the Wild uit en alhoewel je het origineel alleen speelt had een groep fans zin om de populaire game samen te spelen. Dit kan natuurlijk niet zomaar, maar toch hebben zij iets gevonden waardoor het nu mogelijk is.
Maar liefst 10.000 dollar was beloofd door de YouTuber PointCrow aan degene die een multiplayer van Zelda: Breath of the Wild kan maken. Een groep fanatiekelingen is daarna aan de slag gegaan en het is gelukt om een multiplayer versie te maken. Met maximaal drie andere vrienden kan je het spel nu spelen. Samen kun je nu de wondere wereld van Zelda: Breath of the Wild verkennen.
In de YouTube video hieronder is te zien hoe het hen gelukt is:
Het komt vaker voor dat fans van een game mods of andere toepassingen maken om een game leuker te maken of te verbeteren. Zo heeft Cyberpunk een mod gekregen waardoor je jezelf kan transporteren via een soort tram en zo zijn er nog honderden andere mods die een spel kunnen verbeteren. Het ding is alleen dat een multiplayer versie toevoegen aan games die eigenlijk alleen voor singleplayer bedoeld zijn één van de moeilijkste dingen is om te doen, en toch is het deze fans gelukt.
Of Nintendo er net zo positief naar kijkt is nog niet duidelijk, het bedrijf heeft tot op heden nog niet ingegrepen.

Zelda blijft groeien

Zelda blijft overigens nog steeds groeien. Niet alleen komt er een nieuwe game uit, Zelda: Tears of the Kingdom. Ook lijkt het erop dat deze nieuwe game meteen al een DLC gaat krijgen. Dit moet nog bevestigd worden, maar aangezien Breath of the Wild er ook eentje ontving is het niet gek als deze nieuwe Zelda er ook één gaat krijgen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties