‘Zelda: Tears of the Kingdom krijgt DLC’

News
maandag, 27 februari 2023 om 15:30
tears of the kingdom 4f1675935257
De release van Tears of the Kingdom komt steeds dichterbij. Hoewel het ernaar uitziet dat spelers er sowieso een tijdje mee zoet zijn, lijk het nu mogelijk dat de game nog meer content krijgt na lancering. Dit terwijl Nintendo nog geen DLC heeft aangekondigd.
Hoewel de laatste Nintendo Direct afsloot met een trailer voor Tears of the Kingdom, houdt Nintendo nog altijd veel geheim over de game. Maar niet alle geheimen worden even succesvol bewaard. De website voor Tears of the Kingdom lijkt bijvoorbeeld te suggereren dat de game DLC krijgt.
Helemaal onderaan de pagina staast namelijk een voetnoot te lezen over DLC. Dat zijn de gebruikelijke disclaimers dat je de volledige game nodig hebt en de DLC apart moet kopen. Bijzonder is alleen dat er verder op de pagina nooit gesproken wordt over een uitbreiding.

Krijgt Tears of the Kingdom DLC?

Het lijkt zeker niet onredelijk dat Tears of the Kingdom inderdaad DLC krijgt. Breath of the Wild was de eerste Zelda-game die ooit DLC kreeg en hoewel fans in eerste instantie sceptisch waren, zijn beide golven van de Season Pass goed ontvangen. Nintendo heeft in het Switch-tijdperk sowieso vaker DLC uitgebracht, dus het lijkt zeer waarschijnlijk dat één van de grootste Switch-games van 2023 ook weer een uitbreiding krijgt.
Aan de andere kant kan de voetnoot over DLC ook een stukje standaardtekst zijn dat verwijderd had moeten worden. In ieder geval heeft Nintendo nog niet onthuld wat voor plannen het heeft voor Tears of the Kingdom-ondersteuning na lancering. Zo’n aankondiging kan wel relatief snel komen: de Season Pass voor Breath of the Wild werd ook onthuld voordat de game uitkwam.

Populair Nieuws