Bowser is in Super Mario Bros. Wonder verliefder dan ooit

News
woensdag, 11 oktober 2023 om 14:30
super mario bros wonderf1687359726
Super Mario Bros. Wonder introduceert een aantal nieuwe elemente, waaronder een nieuwe power-up. Mario en zijn vrienden, waaronder Peach, kunnen nu veranderen in een olifant. Het blijkt dat Bowser zijn mening daarover snel heeft gevormd.
Het komt niet altijd even goed naar voren in de Mario-games, maar in Super Mario Odyssey en de Super Mario Bros. Movie werd weer goed duidelijk gemaakt dat Bowser verliefd is op Princess Peach. Dat is niet wederzijds, maar dat is geen probleem voor de koning van de Koopa’s. Ook een plotselinge gedaanteverandering is voor Bowser geen obstakel, zo blijkt.
Een japanse advertentie voor Super Mario Bros. Wonder laat namelijk zien hoe Bowser probeert Peach te versieren met een bloem. Peach heeft weinig interesse en raakt afgeleid door een olifant power-up die voorbij komt. Wanneer ze die aanraakt verandert ze natuurlijk in een olifant.
Bowser moet heel even aan de nieuwe gedaante van zijn geliefde wennen, maar aan body shaming doet hij niet. Olifant-Peach lijkt misschien niet op de prinses waarop hij in eerste instantie verliefd werd, maar Bowsers reactie is niet afkeurend. Hij biedt Peach zelfs een grotere bos bloemen aan.

Wanneer is de release van Super Mario Bros. Wonder?

Als je benieuwd bent hoe het is om als olifant-Peach te spelen, hoef je nog maar even geduld te hebben. De game verschijnt op 20 oktober en laat niet allen Peach, maar ook Mario, Luigi, Daisy, Toad en Toadette in een olifant veranderen. Eerste indrukken van de game kun je lezen in onze Super Mario Bros. Wonder preview.

Populair Nieuws