Nieuwe Borderlands 3 DLC over Krieg nu beschikbaar!

  Kon jij ook geen genoeg krijgen van Borderlands 3? Dan hebben wij goed nieuwes voor je, want 'Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck' is vanaf nu officieel te verkrijgen. Deze DLC van Borderlands 3 speelt zich af in het hoofd van de gestoorde Krieg die in Borderlands 2 nog een DLC-personage was.

  In ‘Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck’ speel je in het hoofd van de gestoorde Krieg. Nee, je speelt niet als Krieg, maar letterlijk in zijn gedachten. Je bent in zijn gedachten gekomen door een stukje genialiteit van wetenschapper Patricia Tannis. Zij denkt namelijk dat ergens in dat gestoorde hoofd de weg is naar de mythische plaats die zij ‘Vaulthalla’ noemt. Jij moet in het hoofd van Krieg op zoek gaan naar de antwoorden, maar dat is geen makkie.

  Je kan je vast voorstellen dat bij iemand zo gestoord als Krieg niet alles klopt in zijn hoofd. Daarbij is Krieg zelf ook nog eens ontzettend gewelddadig, wat ervoor zorgt dat het in zijn gedachten één grote chaos is. Alles is mogelijk in het hoofd van Krieg, want de gestoorde maniaks gedachte worden gelijk omgetoverd tot realiteit (zoals ook met Tiny Tina's DLC in Borderlands 2. In de nieuwe DLC krijg je ook bekende personages te zien. Zo komt Maya, een van de fan favorites uit Borderlands 2, veel voor in het hoofd van Krieg.

  Borderlands 3 DLC over Krieg bevat ook side quests

  Het doel van het spel is om de levensgevaarlijke obstakels in Kriegs hoofd te overleven en daarbij informatie over ‘Vaulthalla’ te verzamelen. Er zijn genoeg opties buiten de main story. In de sidequests heb je de mogelijkheid om Kriegs horizon te verbreden of informatie te verzamelen voor de onderzoeken van Patricia Tannis. In ‘Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck’ heb je ook nog eens de mogelijkheid om met enorm veel verschillende wapens te spelen.

  Borderlands 3

  Verkijgbaar vanaf 13 september 2019

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.