MediaMarkt pakt uit met nog meer korting voor het EK

News
maandag, 10 juni 2024 om 15:00
Het EK gaat deze week van start. MediaMarkt was daarom al begonnen met een speciale sale rondom het toernooi en nu zijn er nog meer mooie deals bij gekomen.
Het Eredivisie-seizoen is net een paar weken geleden ten einde gekomen. Maar veel voetballers in de competitie konden vervolgens niet even uitgebreid genieten van een vakantie. Zo moesten sommige teams de bloedstollende play-offs spelen en dan moeten ook nog de laatste voorbereidingen worden getroffen voor het EK.
Dat toernooi gaat aankomende vrijdag van start in Duitsland. Op 14 juni is de openingswedstrijd tussen het gastland en Schotland. Het Nederlands elftal is twee dagen later aan de beurt, waarbij het in de eerste wedstrijd moet zien te winnen van Polen.
Met een spannend eindtoernooi is het voor veel Nederlanders ook zaak om de juiste spullen in huis te halen. Zo wil je misschien een goede frituurpan of airfryer hebben om hapjes op tafel te zetten en natuurlijk een goede TV om alles zo perfect mogelijk te kunnen volgen op het voetbalveld.

EK-sale bij MediaMarkt

MediaMarkt is daarom begonnen met een speciale sale voor EK, waar nieuwe deals aan zijn toegevoegd door de webshop. Je kan misschien geen gratis airfryer meer krijgen, maar er zijn nog genoeg mooie deals om van te profiteren. Wij hebben de beste nieuwe deals die zijn toegevoegd aan de sale voor je op een rijtje gezet.
Naast deze deals kan je profiteren van nog veel meer deals bij MediaMarkt. Check hier het volledige overzicht van de EK-sale bij de webshop!

Populair Nieuws