Bol.com geeft alvast korting voor Star Wars dag

News
vrijdag, 28 april 2023 om 17:30
Het is nog geen mei, maar het schiet op. Als het dan eenmaal mei is, is het ook vrij snel May the 4th. Veel bedrijven vieren dat met deals op Star Wars producten en dat geldt ook voor bol.com.
Als je je oog in de afgelopen periode hebt laten vallen op merchandise van Star Wars, is het geen slecht idee om nog even geduld te hebben. Volgende week donderdag is het namelijk 4 mei en die dag is ook wel bekend als May the 4th, of Star Wars dag. Dan kun je meestal veel korting verwachten op Star Wars-producten.

May the 4th begint vroeg voor bol.com Select

Maar als je daar niet op wil wachten, kun je nu alvast wat deals scoren bij bol.com. Select-leden krijgen namelijk tot 15 procent korting op verschillende Star Wars-spullen. Er zijn LEGO-sets bij, bordspellen en zelfs E.T. en Groot doen om onbekende redenen mee (E.T. had een cameo in The Phantom Menace, maar wat Groot hier doet is ons een raadsel).
Dit zijn nog niet alle deals die je nu alvast kunt scoren. Een volledig overzicht vind je hier. Let wel op dat je dus een bol.com Select abonnement moet hebben om de korting daadwerkelijk te krijgen.
Een bol.com Select abonnement kost 11,99 euro per jaar en geeft je de nodige voordelen. Naast dat je exclusieve deals krijgt, hoef je bijvoorbeeld ook nooit verzendkosten te betalen. Ook spaar je punten bij al je bestellingen.