Update - Bol.com sale van start met hoge korting op PS5, Switch games en meer!

News
dinsdag, 13 juli 2021 om 13:00
marvels spider man miles moralesf1604330074
Een nieuwe maand, nieuwe kansen. Dat moet bol.com hebben gedacht. De Nederlandse webshop is namelijk begonnen met een nieuwe sale, waarbij je PS5, Switch en Xbox games met hoge korting kan scoren en nog veel meer!
Update: Bij bol.com zijn er nog een aantal mooie deals toegevoegd voor games, zie de lijst hieronder voor de beste deals tijdens de sale!
Uitgevers en webshops zijn de laatste tijd lekker bezig met sales. Zo kunnen PC gamers nu terecht bij de Steam Summer Sale tot en met 8 juli, terwijl Media Markt afgelopen weekend een grote uitverkoop heeft georganiseerd met de BTW Weg Ermee-actie.

Beste game deals tijdens bol.com sale

Daar blijft het niet bij, want ook bol.com is weer begonnen met een sale. Het betreft daarbij zo’n beetje de complete collectie, net zoals Amazon laatst alles in de uitverkoop zette met Prime Day. Op de Nederlandse webshop kan je nu profiteren van hoge korting op bordspellen, computer accessories, monitoren, smartphones en zelfs complete game PC’s. Daarnaast kan je ook een flink aantal games voor de Nintendo Switch, PS5, PS4 en Xbox met veel korting scoren. Wij hebben alvast de beste deals voor je op een rij gezet.
Naast deze deals heeft bol.com nog veel meer games in de aanbieding, die je hier kan checken. Wil je het volledige overzicht zien van alle producten die in de bol.com sale staan, kijk dan hier!
Dit bericht is op 13 juli 2021 bijgewerkt.