Update - Dikke deals in de Media Markt BTW Weg Ermee actie!

Article
zondag, 27 juni 2021 om 10:30
mediamarkt btw dagen actie staat weer voor de deur 124377f1624301597
Het is elk jaar weer een waar feest als Media Markt de BTW van verschillende producten weghaalt. De Media Markt BTW-vrije dagen zijn even weggeweest, maar komen sneller dan je denkt weer voorbij. Vanaf deze week barst het feest van de kortingen los en wij zetten vanaf woensdag elke dag een paar toffe deals op een rij voor je. 'BTW Weg ermee!'
Media Markt start namelijk op woensdag 23 juni 2021 om 21:00 uur weer met de BTW Weg Ermee-actie. De BTW-vrije dagen van 2021 duren vervolgens tot en met zondag 27 juni 2021. Tijdens de aanbiedingsperiode is er van alles in de aanbieding bij de winkelketen, van elektronica tot games en films. En de korting liegt er niet om!

Welke producten doen er mee?

Media Markt heeft een behoorlijk assortiment en veel daarvan gaat in de aanbieding mee. Van een grote selectie tv’s, audio, foto, video & drones, smartphones en -watches, laptops, desktops en tablets, monitoren, printers, huishoudelijke apparatuur, keukenapparatuur, persoonlijke verzorging, smart home apparaten gaat de BTW af. Zodra de actie van start gaat zetten we in dit artikel een selectie van topdeals voor je op een rij.

UPDATE zaterdag 27-06-2021: De laatste dag zonder BTW shoppen bij Media Markt!

Vanaf woensdag 21:00 is het kortingsspektakel bij Media Markt begonnen. Op de website staan intussen de scherpste deals, maar wij geven je elke dag een selectie van de beste deals op een rij:
Naast deze aanbiedingen is er nog veel meer bij Media Markt in de aanbieding zonder BTW. Kijk bijvoorbeeld eens naar monitoren, gaming laptops, soundbars of smart home producten.
Ondanks het brede assortiment doet niet alles mee in de BTW Vrije Dagen van Media Markt. De merken Apple en Dyson doen niet mee aan de actie en er geldt geen korting van tegoedkaarten, muziek, film, software, games en consoles, en opslagapparaten. Wel gelden de speciale acties van fabrikanten bovenop de BTW-deals van Media Markt.

Flinke korting tijdens de BTW vrije dagen

De producten die meedoen aan de Media Markt aanbieding worden zonder BTW afgerekend. Dat betekent niet dat je 21% korting krijgt. Media Markt legt op haar website uit hoe het werkt met de kortingsactie, maar wij leggen het je hieronder ook nog even uit:
Als je een product koopt van 200 euro exclusief BTW, dan komt daar 21 procent bovenop. De totaalprijs is dus 242 euro. Tijdens de actieperiode reken je dus geen 242 euro af, maar slechts 200 euro. De korting op je kassabon is 42 euro, en dat is omgerekend 17,36%