bol.com is weer sale begonnen met Nintendo Switch, PS4 games en meer

News
maandag, 14 juni 2021 om 16:30
ring fit adventure reveal toont beelden van fitnessgame voor switch 154536f1620301235
Nu de E3 2021 bezig is lijkt bol.com het ook weer tijd te vinden voor een uitverkoop. Net zoals Sony en Microsoft is de webshop nu namelijk weer een sale begonnen met heel wat Nintendo Switch en PS4 games in de aanbieding.
Wie gaming een warm hart toedraagt heeft een goede week. Momenteel is de E3 namelijk weer in volle gang - hoewel het dit jaar natuurlijk compleet digitaal wordt gevierd. Daarnaast kan je nu ook je game-collectie lekker goedkoop aanvullen. Sony is namelijk begonnen met een sale waarbij PS Plus-leden maar liefst dubbel zoveel korting krijgen, terwijl Microsoft ook aan het strooien is met aanbiedingen.

Ook een sale begonnen op bol.com

Niet alleen de twee grote uitgevers zijn bezig met een uitverkoop, want bol.com is ook weer begonnen met een sale. De Nederlandse webshop heeft weer mooie korting op een aantal nieuwe games voor de Nintendo Switch, PS4 en Xbox One. Wij hebben alvast de mooiste deals voor je op een rijtje gezet.
Naast deze aanbiedingen heeft bol.com nog meer mooie deals om van te profiteren. Wil je het overzicht van alle games zien die in de aanbieding zijn, check dan hier de complete sale!