10 beste Black Friday 2020 deals van bol.com

Article
woensdag, 25 november 2020 om 11:00
bolcomf1595427884
Op 27 november zal het feest compleet losgaan, maar voor die tijd kunnen we al genieten van verschillende Black Friday 2020 deals. Verschillende winkels strooien namelijk al een week van tevoren met fantastische aanbiedingen, waar zij natuurlijk de portemonnee weer voor opentrekken. Dit keer zien we de Black Friday 2020 deals bij bol.com verschijnen. In dit overzicht vind je een greep uit het grote aanbod van Black Friday deals met de 10 beste Black Friday 2020 deals van bol.com.

Maneater - PS5

In de single player actie-RPG Maneater, vecht je om te overleven in de open oceaan, moerassen en rivieren, waar achter elke hoek iets jouw wel probeert te vermoorden. In Maneater ben jij een haai die een campagne volgt om wraak te zoeken op de moord van jouw moeder. Jij reist door de wilde wateren om Scaly Pete te vermoorden en in vissenvoer te veranderen.
Naast deze queeste kun je er ook voor kiezen om gewoon lekker zwemmers uit elkaar te scheuren en duikers te terroriseren, want wat moet je als haai anders doen?
overcooked gratisf1591343629

Overcooked Double Pack

Vertrouw jij op jouw kookkunsten? Maak jij de lekkerste gerechten klaar? Of ren je liever naar de McDrive voor een snelle hamburger? Hoe dan ook, Overcooked zal de hitte opvoeren in een tijdsgebaseerd spel, waar jij de lekkerste gerechten klaar moet maken.
Hak, kook, bak en paneer je een weg door de levels heen, alleen, of met meerdere spelers online of op de bank. Overcooked is een geweldige titel om op een luie avond te spelen met je vrienden, nadat jullie zoveel moeite hebben gedaan om een pizza te bestellen.
just dance 2015 60898 1

Just Dance 2020 - Nintendo Switch

Ben jij geen keukenprins/prinses, maar sta jij wel altijd te dansen als er eten voor je staat? Dan kun je al die opgekropte energie kwijt tijdens een potje Just Dance 2020 op de Nintendo Switch. Met de Joy Con in hand schud jij de gekste, mooiste en coolste moves uit je mouw.
Dans op nummers van onder andere Billie Eilish, Ariana Grande én zelfs K3 en haal die voetjes van de vloer. Je kunt samen, tot vier personen in de huiskamer een feestje bouwen op verschillende nummers. Heb je niet genoeg aan de gratis bibliotheek? Dan kun je altijd nog betalen voor extra hitjes.
fifa 21f1603192410

FIFA 21 - Nintendo Switch - Legacy Edition

Als je een trotse eigenaar bent van een Nintendo Switch, dan kan FIFA 21 natuurlijk niet ontbreken in jouw bibliotheek. Eén van de beste Black Friday 2020 deals bij bol.com is dan ook FIFA 21 Legacy Edition. Trap jij ook zo graag een balletje op het veld, maar mag dat nu niet, vanwege Corona? Dan kun je met maximaal drie vrienden aan de slag op de Nintendo Switch. Kies jouw favoriete team of stel je eigen team samen met de beste spelers van de wereld.
cd766f62 3d7f 42d5 b115 3ae485e7893ef1603795922

Watch Dogs Legion: Resistance Edition - Xbox One & Xbox Series X

In Watch Dogs Legion gaat het dystopische London van de toekomst zijn ondergang tegemoet. Verschillende criminele organisaties willen niets liever dan het verwoesten van de cultuur en de mensen. Het is jouw taak als rebellengroep om deze groepen te stoppen. Gelukkig doe je dat niet alleen, aangezien je iedereen van straat kunt plukken en in kunt zetten.
Heb je een klus, vooral geschikt voor een hacker? Loop dan eens het dichtstbijzijnde datacentrum binnen. Moet je infiltreren op een bouwplaats? Rekruteer dan een bouwvakker die niet op zal vallen. De keuzevrijheid is immens in Watch Dogs Legion.
ps now 1280x720 gkf1587655423

PlayStation Now

Met PlayStation Now krijg je gelijk toegang tot een massief grote bibliotheek PS4-, PS3- en PS2-games die je allemaal op een PS4 of zelfs PC kunt spelen. Met een steeds groeiende collectie van 700 titels is er altijd wel een game waar jij mee aan de slag kan. Playstation Now is een abonnement, wat je maandelijks betaald.
schermafbeelding 2019 11 12 om 213023f1573590782

Nacon Revolution Pro 3 - PS4 controller

Als je op zoek bent naar een geweldige controller voor je PS4, dan hoef je niet meer verder te kijken. De Nacon Revolution Pro 3 controller is net iets groter en zwaarder dan de officiële PS4-controller. Hierdoor ligt deze een stuk fijner in de hand.
Ook de joysticks bevinden zich op een andere plaats. Deze plaatsing lijkt meer op de Xbox controller. Dit design is vooral fijn om te gebruiken bij shooter-games, zoals Call of Duty. Als kers op de taart krijg je ook een setje gewichten erbij. Nee, niet van die gewichten uit de sportschool, maar gewichten die je in de controller kunt stoppen. Zo is deze controller persoonlijker dan ooit.
johnny depp gellert grindelwald fantastic beasts the crimes of grindelwald phpqoiu6j 0f1660636323

4K Blu-Rays

Bij de Black Friday 2020 deals van bol.com zien we een groot aantal Blu-Rays. Daarom zullen we niet één of twee films uitlichten. Alle 4K Blu-Rays die bij bol.com in de aanbieding zijn zijn perfect voor de filmliefhebber, aangezien er voor ieder wel wat wils is.
Kies jij bijvoorbeeld voor Aquaman, Bad Boys for Life, Bohemian Rhapsody of juist voor films als Ice Age, Fantastic Beasts of Ferdinand. Om het gehele 4K Blu-Ray-aanbod te zien kun je ons overzicht van de Black Friday 2020 deals van bol.com bekijken.
kingdoms of amalurf1581518197

Kingdoms of Amalur Re-Reckoning

Op onze lijst van beste Black Friday 2020 deals van bol.com brengen we je ditmaal een oude gouden. Kingdoms of Amalur was altijd al een geweldige game op de PS3 en Xbox 360, maar is nu teruggekeerd naar de PS4 en Xbox One. In een fantastische fantasiewereld ga je een geweldig verhaal aan, geschreven door R.A. Salvatore.
De Re-Reckoning-editie van Kingdoms of Amalur heeft verbeterde graphics en soepelere gameplay. Ben jij een fan van elven, trollen, grote zwaarden en een episch verhaal? Dan moet jij deze titel zeker in huis halen. Als je de PS4 of Xbox One-versie koopt ben je ook verzekerd van een gratis next-gen upgrade.

RIDE 4 - PS5

Als laatste op onze lijst van beste Black Friday 2020 deals van bol.com zien we wederom een next-gen titel. In RIDE 4 kies je uit 176 verschillende motoren en rijd je over 30 circuits tegen jou tegenstanders. RIDE 4 is zo gemaakt, dat ieder onderdeel, iedere motor precies zo is als in het echte leven. Op de PS5 komt RIDE 4 helemaal tot zijn recht met verbeterde graphics en prachtige omgevingen die van je scherm spatten.

Dit zijn de beste Black Friday 2020 deals van bol.com

Dit is natuurlijk maar een greep uit de aanbiedingen en onze voorgestelde producten. In dit Black Friday 2020 bol.com overzicht kun je rustig alle deals even langsgaan. Misschien vind je wel een product wat beter bij jou als consument past. Als je op zoek was naar de beste deals en geld maakt niet uit? Dan is deze lijst jouw go-to.