Blu-rays en DVD's van topfilms nu goedkoop te scoren tijdens 3 voor 25-actie!

News
vrijdag, 15 oktober 2021 om 10:30
1917 st 1 jpg sd low copyright 2019 ww entertainmentf1578650291
Goed nieuws voor filmliefhebbers. Bij bol.com kan je nu goed je collectie van Blu-rays en DVD’s aanvullen met een grote selectie aan topfilms die nu met veel korting te scoren zijn tijdens de 3 voor 25-actie!
Tegenwoordig wordt er vaak een beroep gedaan op streamingdiensten wanneer het weer tijd is voor een filmavondje. Dat is ook niet zo vreemd, want je hebt een complete collectie binnen het bereik van je vingertoppen en het is ook nog eens relatief goedkoop. Streamingdiensten hebben alleen niet alle films in hun collectie en waar er een storing is of jouw internet valt zelf uit, dan heb je er zeer weinig aan.

Topfilms in de aanbieding

Het is dan ook zeker geen overbodige luxe om fysieke filmcollectie in huis te hebben. Al is het maar omdat een kast vol met Blu-rays en DVD’s een bepaalde charme heeft. Bovendien kan je op bol.com je collectie nu met veel korting aanvullen. De webshop is namelijk een 3 voor 25-actie gestart. Dat betekent dat je kan kiezen uit drie topfilms en daar slechts 25 euro voor hoeft te betalen. Daarmee kan je al snel flink wat kosten besparen. Wij hebben alvast wat topfilms voor je op een rij gezet die zeker niet in je collectie mogen ontbreken.
Naast deze lijst aan topfilms heeft bol.com nog veel meer klassiekers in de aanbieding tijdens de 3 voor 25-actie. Check hier de volledige collectie waar je uit kan kiezen. Daarnaast kan je ook profiteren van de 2 voor 20-actie op Marvel en Disney films!