Blizzard verstopt gewilde Overwatch 2 skins achter peperdure bundel

News
woensdag, 11 oktober 2023 om 16:00
overwatch 2 diablo 4 skinsf1697032083
Spelers in Overwatch 2 kunnen nu aan de slag met twee gewilde skins, namelijk twee personages uit Diablo 4. Ten minste, als je geld neerlegt voor de peperdure bundel waar Blizzard de skins achter heeft gestopt.
Al sinds de eerste Overwatch is het verzamelen van verschillende skins een geliefde bezigheid voor spelers. En die mogelijkheid zit dan ook in Overwatch 2. Voor elk personage zijn er veel verschillende skins om te verzamelen, die vrij te spelen zijn via de Battle Pass of door er Overwatch Coins (een premium currency) er tegenaan te gooien in de in-game shop.
De laatste tijd is Blizzard aan het adverteren met een paar nieuwe skins voor Season 7 in Overwatch 2, die gebaseerd zijn op personages uit Diablo 4. Om precies te zijn de villain Lilith (voor Moira) en de gevallen engel Inarius (voor Pharah). Spelers gingen ervan uit dat de skins vrij te spelen zijn via de nieuwe Battle Pass, maar dat blijkt niet het geval te zijn.
Nu het nieuwe seizoen is gelanceerd is namelijk duidelijk geworden dat Blizzard de gewilde skins heeft verstopt achter de Ultimate Pass Bundle. De bundel heeft een prijskaartje van maar liefst 40 euro. Naast de skins krijgen je ook nog andere voordelen. Dit is alles wat er in de bundel zit:
  • Premium Battle Pass + 20 Tiers
  • Lillith Moira en Inarius Pharah Legendary Skins
  • Pumpkin Bastion Epic Skin
  • 2000 Overwatch Coins
  • Andere Season 7 Cosmetics (1 Highlight Intro, 2 Sprays)

Boze Overwatch 2 spelers

De spelers van Overwatch 2 zijn niet blij met de beslissing van Blizzard. Zo zijn er fans die al de premium currency hadden gespaard om de skins op de normale manier te halen in de in-game shop, maar ze zijn deze keer niet los aan te schaffen. Je kan ze alleen via de dure bundel krijgen.
Een opvallend detail is daarnaast dat de bundel evenveel kost als de originele Overwatch op release. Die game bestaat niet meer sinds de komst van Overwatch 2, dat free-to-play is, maar ongezien veel meer kosten met zich meebrengt voor de doorgewinterde fans.