Windows 11 nu beschikbaar voor iedereen

News
dinsdag, 05 oktober 2021 om 14:30
De nieuwe versie van Windows is nu voor iedereen beschikbaar om te downloaden. Het downloaden kan via de site van Microsoft. In de nieuwe Microsoft versie moet gamen makkelijker worden.
De komst van Windows 11 was al eerder bekend en Microsoft heeft verschillende keren bèta's van de nieuwe versie laten zien. Microsoft is vaak met blogs gekomen over wat er allemaal in de nieuwe versie te zien zal zijn. Opvallend is dat gamen een grote rol heeft in de nieuwe versie. Zo zou het makkelijker worden om Apps van games te kunnen vinden, maar dit is zeker niet het enige.

Windows 11 richt zich op gamers

In een blogpost van Windows ging het al over hoe Windows 11 de beste Windows versie is om te gamen. Dit moet gebeuren door technologie van de Xbox Series X en S naar Windows 11 te brengen. Microsoft maakt duidelijk dat het bedrijf de console steeds dichter bij Windows wil brengen en met Windows 11 maakt het bedrijf hierin een grote stap.
Xbox technologie naar Windows brengen is niet de enige stap in het game gedeelte. Het moet ook nog mogelijk worden om Android games te spelen via Windows 11. Hierdoor zou een Android gamer kunnen wisselen tussen de tablet, telefoon en PC.