Black Ops Cold War heeft Zombies-modus exclusief op PlayStation

News
woensdag, 28 oktober 2020 om 15:30
call of duty black ops cold war zombiesf1601474487
Het zweet druipt alweer van onze wangen als we denken aan de eindeloze hordes zombies in Black Ops Cold War. Als de modi net zo intens wordt als eerder dan gaat ons dode zombie-hart sneller kloppen. Black Ops Cold War krijgt zelfs een exclusieve Zombies-modus op PlayStation, die je een heel jaar niet kunt spelen op andere platforms.

De exclusieve Zombies-content is uniek voor PlayStation

De modus komt op lancering beschikbaar voor PlayStation 4 en PlayStation 5. De Onslaught-modus in Black Ops Cold War zal daarna een jaar exclusief op het bord van PlayStation liggen. Onslaught heeft niets te maken met de reguliere horde-modus van Blacks Ops Cold War Zombies. De Onslaught-modus speelt zich af op de normale multiplayer-maps van Cold War.
Zombies Onslaught is een twee speler coöp-modus wat je eigenlijk een beetje kunt vergelijken met de Hardline-modus. Op de map zien spelers een zwevende globe wat werkt als navigatie door de map. De globe verplaatst zich van positie naar positie, waar je vervolgens een horde zombies voor je neus krijgt. Hoe meer rondes je overleeft, hoe sterker de zombies worden. Laten we in ieder geval hopen dat we toegang krijgen tot een Pack-A-Punch-Machine en verschillende perks als Juggernog.

PlayStation heeft meer voordelen samen met Call of Duty

Dat de PlayStation-familie exclusieve toegang krijgt tot content is niets nieuws. PlayStation 4 en PlayStation 5-spelers krijgen namelijk ook altijd eerder toegang tot de bèta's voor Call of Duty-games. Verder wordt er altijd eerder toegang gegeven tot modus als Spec-Ops. Call of Duty: Black Ops Cold War verschijnt op 13 november voor PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S en pc. Op 19 november komt de game ook uit op PlayStation 5.