Tip: Yakuza Remastered Collection nu te koop met flinke prijsverlaging!

News
woensdag, 28 oktober 2020 om 15:00
yakuza remastered collectionf1603886363
Als we het hebben over game franchises die consistent sterk zijn, dan kunnen we niet voorbij Yakuza. Als je de games nog nooit gespeeld hebt, dan is nu het perfecte moment om dat te gaan doen. De Yakuza Remastered Collection heeft namelijk een flinke prijsverlaging gehad!
De Yakuza Remastered Collection telt maar liefst drie ijzersterke titels: Yakuza 3, Yakuza 4 en Yakuza 5. Alle drie de titels zijn oorspronkelijk uitgekomen op de PlayStation 3, maar met deze prachtige collectie zijn ze overgezet naar de PlayStation 4, met een flinke grafische make-over en verbeterde framerate. Hoewel de collectie origineel in augustus 2019 is uitgekomen, is de remaster van Yakuza 5 pas in februari van dit jaar toegevoegd. Daar kan je nu dus meteen mee aan de slag. Daar houdt het goede nieuws niet bij op, want de voorheen full priced Yakuza Remastered Collection is flink in prijs verlaagd op bol.com!
De Yakuza games in de collectie vertellen het verhaal van Kazuma Kiryu: een loyaal lid van de Yakuza met ijzeren vuisten. Kiryu draagt dan ook niet voor niets de bijnaam ‘The Dragon of Dojima’. Daarnaast heeft Kiryu ook een hart van goud, want hij runt naast de iets meer illegale zaken ook een kinderopvang. In de drie titels zal je bovendien niet alleen met de bekende protagonist spelen, maar ook met andere figuren in de onderwereld van Japan. Uiteraard mag je in de games lekker veel knokken met het geprezen vechtsysteem van de Yakuza serie, maar daarnaast zijn er nog genoeg andere activiteiten om te beleven.

Nog meer Yakuza games naast de Remastered Collection?

Als je alles in de Yakuza franchise wil spelen en het volledige avontuur van Kazuma Kiryu wil beleven, dan zijn er nog meer titels om aan je collectie toe te voegen. Het in 2017 uitgekomen Yakuza 0 is het startpunt voor Kiryu’s avontuur, terwijl Yakuza 6 uit 2018 het sluitstuk is voor de sympathieke vechtersbaas.
De eerste twee delen in de franchise hebben daarnaast ook een remake gekregen in de vorm van Yakuza Kiwami 1 en 2. Als je dus een liefhebber bent van fighting games en je nog nooit de serie hebt aangeraakt, dan weet je wat je te doen staat!