Bizar maar waar: Pokémon rave op komst in Amsterdam

News
donderdag, 30 mei 2024 om 19:00
pokemonf1620315095
Pokémon is een extreem populaire franchise en de pootjes van Pikachu zitten in veel markten. Daar komt nu ook een heel opvallende bij, namelijk een Pokémon rave.
Er zijn maar weinig franchises die zoveel fans hebben bij een jong en oud(er) publiek dan Pokémon. Sinds de jaren 90 zijn kinderen al opgegroeid met de schattige monsters en velen daarvan kunnen nog steeds genieten van de Pokémon games. En nieuwe fans komen er nog steeds bij, niet alleen door de games, maar ook door de animatieserie - zelfs nu de beroemde trainer Ash Ketchum eindelijk met pensioen is.
Voor volwassen fans van Pokémon komt er binnenkort een opmerkelijk evenement aan, waardoor je los kan gaan naast Pikachu en andere bekende pocket monsters. Op 7 september staat namelijk een Pokémon Rave gepland in de Panama Nightclub in Amsterdam. De organisatie omschrijft het dansevenement als volgt:
“Bereid je voor op een bruisende reis door de opwindende wereld van Pokémon tijdens onze Pokémon Rave!
Ga met ons mee op een avond vol pulserende beats, waanzinnige visuals en een explosie van kleuren die je meevoeren naar het hart van het Pokémon-universum.
Dans samen met de iconische Pokémon-mascottes over de dansvloer. Laat je creativiteit zien en omarm de geest van het evenement door deel te nemen aan onze spannende verkleedwedstrijd, waarbij de beste outfits worden beloond.”

Alleen voor volwassenen

Ondanks dat Pokémon voor alle leeftijden is, geldt dat niet voor de Pokémon rave. Het evenement is namelijk uitsluitend voor bezoekers van 18+. Het feest gaat van start om 23:00 en bezoekers moeten binnen zijn voor middernacht als ze het evenement willen meemaken. Zorg ervoor dat je genoeg energie hebt, want de rave gaat door tot in de klein uurtjes. 5 uur in de ochtend om precies te zijn.
Kaartjes kosten 15 pond per stuk (omgerekend ongeveer 17,50 euro) en zijn nu hier te bestellen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties