Big Brother keert terug in 2022 (en zoekt nieuwe deelnemers)

News
donderdag, 29 juli 2021 om 15:00
videolandf1665554834
EndemolShine heeft op haar website bekendgemaakt dat er nog een vervolgreeks komt van Big Brother. Het nieuwe seizoen moet in 2022 plaats gaan vinden. Via de website wordt ook direct gezocht naar nieuwe deelnemers voor Big Brother 2022.
Eerder dit jaar werd voor het eerst in vijftien jaar een nieuw seizoen van Big Brother uitgebracht. In de realityserie werden kandidaten 24 uur per dag gevolgd door een scala van camera's, terwijl het publiek (via Videoland) constant kan volgen wat er gebeurd. Daarnaast werden er wekelijks afleveringen uitgezonden van de avonturen van de bewoners van het Big Brother-huis, waarbij langzaam maar zeker een kleinere groep overbleef.
Het doel voor de kandidaten is namelijk om als laatste over te blijven om op die manier het prijzengeld te winnen. Kijkers bepalen wekelijks wie er naar huis gaat aan de hand van nominaties. Het programma, dat op RTL 5 werd uitgezonden, trok wekelijks zo'n 500.000 kijkers exclusief de livestream-volgers via Videoland.

Meedoen aan Big Brother 2022

De nieuwe versie van het programma heeft het dusdanig goed gedaan dat er nu wordt gewerkt aan een tweede seizoen dat volgend jaar op de buis verschijnt. Wie mee wil doen, kan zich nu dan ook inschrijven voor seizoen 2 van de Nederlands/Belgische productie. Dat doe je namelijk via deze link.
Wanneer het nieuwe seizoen precies uitgezonden wordt, is nog niet bekend. Het seizoen dat dit jaar verscheen begon vroeg in januari. De finale vond een paar maanden later in april plaats. Gedurende deze tijd waren de deelnemers die de hele rit meemaakten uiteraard volledig afgesloten van de buitenwereld.

Populair Nieuws