Aston Martin van James Bond nu in Rocket League

News
donderdag, 29 juli 2021 om 14:30
no time to die st 7 jpg sd low copyright 2019 danjaq llc and mgm all rights reservedf1581114608
Rockt League heeft weer een nieuwe crossover. Waar Back to the Future, Jurassic Park en Fast & Furious eerder samenwerkten met de game, is het dit keer James Bond die zijn intrede doet. De Aston Martin van James Bond zit nu namelijk in Rocket League.
Het gaat specifiek om de beroemde James Bond 1963 Aston Martin DB5 die naar de game is gekomen. De auto is per direct beschikbaar in de game. Wel is het zo dat de wagen slechts voor een beperkte periode in de winkel van Rocket League te vinden is.
De auto is overigens niet het enige wat je krijgt, want ook zitten er een aantal andere customizable opties bij. Zo krijg je een uniek autogeluid, de 007's Aston Martin DB5 Wheels en een Reel Life Decal. Omdat het een speciale samenwerking met James Bond betreft, zijn de voorwerpen wel exclusief in combinatie met de Aston Martin te gebruiken. Andere voorwerpen die je over de jaren in Rocket League verzameld hebt, werken tevens niet met de wagen.

Aston Martin van James Bond kost een flinke duit

Om de wagen in Rocket League te krijgen moet je daar 1100 Credits voor opzij zetten. Dat is omgerekend 11 euro. De prijs komt redelijk overeen met de eerdere bedragen rondom speciale samenwerkingen. Mocht je niet de virutele versie van de wagen zoeken, maar de versie die je daadwerkelijk op de Nederlandse snelweg kunt gebruiken kost dat je zo'n 108,500 dollar.
In de blogpost die Rocket League op haar website plaatste, wordt overigens ook nog gehint naar meer samenwerkingen met James Bond in de toekomst. Er wordt aangegeven dat Bond later dit jaar meer van zijn garage bekend zal maken. Een specifieke datum wordt niet genoemd, maar gezien de nieuwe James Bond-film No Time To Die op 8 oktober in Nederland verschijnt verwachten we dat we niet heel lang hoeven te wachten.

Populair Nieuws