Bethesda games krijgen een boost op Xbox Series X

News
maandag, 15 maart 2021 om 9:00
bethesdaxbox herof1600695174
Microsoft heeft aangegeven dat niet alleen de Bethesda games naar Xbox Game Pass komen, maar dat een select aantal games ook een flinke boost krijgen op de Xbox Series X en S. Onder andere Skyrim zal beter draaien op de nieuwe platformen van Microsoft.
Dit vertelde Major Nelson in zijn nieuwste video. Onder andere Dishonored: Definitive Edition, Fallout 4, Prey en Skyrim zullen een aantal voordelen op de Xbox Series X hebben. Zo hebben ze een hogere framerate die bijna het dubbele is van het origineel. Daarnaast zullen de laadtijden en de grafische kant van de games een upgrade krijgen op het platform. Of andere games ook een upgrade op het nieuwe platform krijgen, is nog niet bekend.

Ruim aantal Bethesda games naar Xbox Game Pass

Microsoft maakte eerdere bekend dat er maar liefst 20 Bethesda games naar Xbox Game Pass komen. Hierdoor kan iedereen met een abonnement op de dienst genieten van toppers als The Elder Scrolls IV, V, Fallout 4 en Fallout 76 en meer. Een aantal van deze games komt ook beschikbaar voor PC en is overal te spelen via de cloud gaming dienst van Microsoft. Voor een volledig overzicht kun je in ons nieuwtje over de komst van de games terecht.

Populair Nieuws