Beta voor Gran Turismo 7 plotseling opgedoken

News
dinsdag, 13 juli 2021 om 9:00
gran turismo 7 headerf1616517810
We hebben al een tijdje niks meer gehoord van Gran Turismo 7, maar de racegame van Polyphony Digital is nu ineens weer opgedoken op een opvallende manier. Op de website van PlayStation is nu namelijk een referentie naar een Gran Turismo 7 beta te vinden.
Toen in juni 2020 Gran Turismo 7 werd aangekondigd met een release in 2021, gingen al de nodige wenkbrauwen omhoog. Ontwikkelaar Polyphony Digital staat er namelijk niet bepaald bekend dat het snel games ontwikkelt en dan is het coronavirus vervolgens ook nog opgedoken. Het was dan ook geen verrassing dat de racegame werd uitgesteld naar 2022, maar sindsdien hebben we niks meer van Gran Turismo 7 gehoord.
Ten minste, tot nu toe. Op de Experience PlayStation website is namelijk een referentie te vinden naar een Gran Turismo 7 beta, gespot door GT Planet. Op de site kan je verschillende quests uitvoeren voor bepaalde beloningen. Wanneer je naar Related Campaigns gaat kan je de Italia Quest selecteren, waarna je tien seconden van de Gran Turismo 7 trailer moet bekijken. Vervolgens krijg je een code die je kan inwisselen voor een beta.

Is er nu echt een Gran Turismo 7 beta?

Hoewel je een code krijgt om in te wisselen, lijkt het erop dat er voorlopig nog geen beta aankomt voor de racegame. De codes die worden uitgedeeld zijn namelijk ogenschijnlijk placeholders en er is officieel ook niks gedeeld over een beta. Het lijkt dan ook te gaan om een test die per ongeluk live is gegaan.
Het is nu wel bijna een zekerheid dat er een beta voor Gran Turismo 7 aan te zit te komen, maar wanneer die precies gelanceerd wordt, dat is nog even afwachten.