Beroemde actrice is "pissed off" wegens Diablo 4 release

News
zondag, 11 juni 2023 om 10:00
diablo 4 preview pic3f1682421194
Niemand minder dan Whoopi Goldberg is boos op de lancering van Diablo 4. De Sister Act-actrice zat namelijk net als vele anderen op de lancering van de game te wachten, maar kan de titel nu niet spelen. De Diablo 4 release is namelijk niet op Mac, terwijl ze daar wel vanuit ging.
Diablo 4 is sinds afgelopen dinsdag officieel uit op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en PC. De game is niet verschenen op Mac-platformen, maar dat had Whoopi Goldberg niet door. De actrice keek erg uit naar de lancering van de nieuwe Blizzard-game, maar laat in een Instagram-video weten niet blij te zijn met de release.
Het heeft allemaal te maken met het feit dat de game niet beschikbaar is op Mac, het platform waarop ze de game wil spelen. De titel zelf had ze ook al gekocht, dus toen ze de game wilde installeren kwam ze tot de realisatie dat dit niet mogelijk was op het Apple-apparaat. Ze roept Blizzard dan ook op om de game ook op Mac beschikbaar te maken.
"Je weet hoeveel ik van Diablo houd", zegt de 67-jairge actrice via Instagram in een direct bericht aan Blizzard. "Laat ons spelen op Apple. Laat het ons doen en laat ons genieten. Ik heb betaald voor de game, ik was er helemaal enthousiast voor. Dit maakt me echt kwaad..."

Blizzard reageert op boze reactie rondom Diablo 4 release

Rod Fergusson, de baas van Blizzard, reageerde vrij snel op het bericht van Goldberg via Twitter. De tweet kun je hierboven terugvinden. De Blizzard-baas stelt dat hij een boos bericht van Whoopi Goldberg totaal niet had zien aankomen rondom de lancering van de nieuwe Diablo-game.

Populair Nieuws