Wat is de goedkoopste manier om Netflix te kijken?

News
zondag, 11 juni 2023 om 12:00
netflixf1671701243
Het aantal streamingdiensten in Nederland is inmiddels niet meer op twee handen te tellen, maar ondanks alles is Netflix nog steeds de meest populaire. Recent kondigde de streamingdienst alleen wel aan dat het delen van een Netflix-account niet meer mag en voor velen valt op die manier een goedkope manier om de dienst te gebruiken weg. De vraag van velen is nu dan ook wat de goedkoopste manier is om Netflix te kijken.
Om Netflix zo goedkoop mogelijk te kijken, heb je als gebruiker twee opties. Je kunt namelijk kiezen voor het goedkoopste abonnement van Netflix zelf. Deze kost 7,99 euro per maand, waarna je op één apparaat kunt genieten van alles wat er op de streamingdienst te vinden is. Wel geniet je dan van een 480p beeldkwaliteit. Toch hoeft dat niet per se de goedkoopste manier te zijn om Netflix te krijgen.

Goedkoper uit als betalende Netflix-account deler

Wie als account deler te werk ging voordat Netflix hier een einde aan bracht in mei, kan er namelijk voor kiezen om 3,99 euro extra te betalen. Als je dat doet bovenop het delen van een Netflix Premium-account ben je technisch gezien het goedkoopste uit. Al helemaal als je kijkt naar wat je er allemaal voor terugkrijgt.
Met Netflix Premium krijg je namelijk de beste beeldkwaliteit (4K Ultra HD), terwijl je 3,99 euro extra per maand betaald. Een Netflix Premium-account kost normaliter 15,99 euro, maar gedeeld door vier personen komt dat uit op zo'n 3,99 euro. Tel daar het bedrag bij op om legaal je account te delen en je komt uit op een totaalbedrag van 7,98 euro per maand.