Bergen Call of Duty Modern Warfare 3 gameplay gelekt

News
donderdag, 05 oktober 2023 om 12:30
call of duty modern warfare 3 headerf1692885886
Activision lijkt momenteel met de handen in haar te zitten. Er is namelijk bergen gameplay gelekt van Call of Duty Modern Warfare 3. De uitgever probeert om alles offline te halen.
Binnenkort gaat de bèta van Call of Duty Modern Warfare 3 van start. Voor de meeste fans zou dat één van de eerste kansen moeten zijn om flink veel gameplay te zien. Maar er zijn nu al veel beelden uitgelekt.
Die zijn in eerste instantie gedeeld op Twitter en begonnen zich al snel te verspreiden. De beelden van het originele lek zijn op verzoek van Activision verwijderd, maar fans hebben ze al over het internet verspreid. Er is bijvoorbeeld nog het één en ander te vinden op YouTube, al zal Activision daar waarschijnlijk ook achteraan gaan.
Eén van de video’s laat gameplay zien van de geliefde map Rust. Daarin is ook te zien dat de nuke, die de match onmiddellijk beëindigt, afgaat. Dat is meestal iets dat spelers pas veel later te zien krijgen.

Groot Call of Duty event op komst

Als je liever officiële beelden ziet, hoef je daar trouwens niet lang op te wachten. Vanavond om 18.00 wordt Call of Duty Next uitgezonden, waarbij Modern Warfare 3 getoond wordt en er ook nieuwe informatie is over Warzone en Modern Warfare 2. Spelers die de game op PlayStation hebben gepre-ordered kunnen dit weekend ook aan de slag met de bèta van de game.

Populair Nieuws