Bezoek deze horrorfilms met de Horror Pas van Kinepolis

Article
donderdag, 05 oktober 2023 om 12:00
kinepolis horror pasf1696425425
Horrorfans opgelet! Ben jij gek van horror, wil je de nieuwste horrorfilms in de bioscoop zien zonder te veel te betalen? Dan is er goed nieuws, want Kinepolis heeft nu de Horror Pas te koop waarbij je voordelig naar meerdere horrorfilms kunt.

Wat is de Horror Pas?

De Horror Pas is exclusief te koop bij Kinepolis en kost 52 euro. Voor dit bedrag kun jij naar vijf horrorfilms. Je mag zelf kiezen welke dit zijn. Doordat het najaar is begonnen, betekent het dat filmmakers er voor kiezen om hun griezelfilms uit te brengen en daardoor zit je er goed bij met zo’n Horror Pas. De aftrap is onlangs al begonnen met de enge film The Nun 2.
Daarbij is 52 euro relatief voordelig, gezien je voor losse tickets op een hoger bedrag uitkomt. Bovendien is de Horror Pas een jaar geldig, dus je hebt nog even te gaan. Het enige wat er nog overheen komt zijn eventuele toeslagen.

Waar is de Horror Pas te koop?

De Horror Pas is enkel te koop aan de kassa’s van Kinepolis. Goed nieuws: dit kan door heel Nederland. De pas is namelijk aan te schaffen bij Kinepolis-bioscopen in: Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Groningen, Spijkenisse, Haarlem, Hoofddorp, Huizen, Leidschendam, Oss, Schagen, Zoetermeer, Enschede, Emmen en Utrecht Jaarbeurs

Welke films kun je bekijken met de Horror Pas?

Mocht je zo’n pas aangeschaft hebben of overwegen om er een te nemen, vraag je je wellicht af welke films je kunt kijken. Allereerst kun je naar The Nun 2. Heb je deze gemist? Dan is er geen man overboord, want de film met de enge non draait nog steeds op groot scherm. Eerder organiseerde Kinepolis al een speciale Horror Night voor deze film. Wil je meer weten? Dan kun je uiteraard ook onze recensie van The Nun 2 lezen.
Verder staan de volgende films op de planning:
  • The Excorcist: Believer – draait nu
  • Saw X – vanaf 19 oktober
  • Five Nights at Freddy’s – vanaf 26 oktober
  • MALUM – vanaf 16 november
  • All Fun and Games – vanaf 23 november
  • Thanksgiving – vanaf 30 november
the exorcist believer st 19 jpg sd high copyright 2023 universal studios all rights reserved 1f1696411015

The Excorcist: Believer

Synopsis: Dit najaar is het precies vijftig jaar geleden dat de meest huiveringwekkende horrorfilm in de geschiedenis in première ging en kijkers over de hele wereld koude rillingen bezorgde. Nu volgt er eindelijk een nieuw hoofdstuk: Blumhouse en regisseur David Gordon Green, die het genre flink hebben opgeschud door de Halloween-franchise te laten herrijzen, komen nu met The Exorcist: Believer. Sinds zijn zwangere vrouw twaalf jaar geleden omkwam bij een aardbeving in Haïti, moet Victor Fielding (de voor een Oscar-genomineerde Leslie Odom, Jr.) hun dochter Angela (Lidya Jewett) in zijn eentje zien groot te brengen.
Maar als Angela en haar vriendinnetje Katherine (nieuwkomer Olivia Marcum) in het bos vermist raken en pas na drie dagen weer opduiken zonder dat ze enig idee hebben wat er met hen gebeurd is, leidt dat tot een reeks gebeurtenissen die de wanhopige Victor ertoe dwingen om de confrontatie aan te gaan met het kwaad in zijn meest angstaanjagende gedaante. Daarom zoekt hij zijn toevlucht tot de enige nog levende persoon die ooit iets dergelijks heeft meegemaakt: Chris MacNeil. Voor het eerst sinds 1973 kruipt Oscar-winnares Ellen Burstyn weer in haar iconische rol als Chris MacNeil, een actrice die blijvend is veranderd na wat er vijf decennia geleden met haar dochter Regan is gebeurd.

Saw X

Synopsis: John Kramer (Tobin Bell) is terug. Het angstaanjagende Saw X speelt zich af tussen de gebeurtenissen van SAW I en II en vertelt het onbekende verhaal van Kramers meest persoonlijke spel. Een zieke en wanhopige John reist naar Mexico om een riskante en experimentele medische procedure te ondergaan in de hoop dat zijn kanker op wonderbaarlijke wijze geneest. Al snel ontdekt hij dat deze hele operatie oplichterij is. Gewapend met een nieuw doel keert de beruchte seriemoordenaar terug naar zijn werk: deze oplichters meedogenloos terugpakken door middel van krankzinnige, ingenieuze en verraderlijke valstrikken
five nights at freddy s st 3 jpg sd high copyright 2023 universal studios all rights reserved 2f1696411076

Five Nights At Freddy’s

Synopsis: De populaire, angstaanjagende horrorgame Five Nights at Freddy’s komt naar het witte doek in een bloedstollende film van Blumhouse, het productiebedrijf achter M3GAN, The Black Phone en The Invisible Man. De film volgt een bewaker met persoonlijke problemen die aan zijn nieuwe baan begint bij Freddy Fazbear’s Pizza. Tijdens zijn eerste nachtdienst komt hij erachter dat de nacht doorkomen bij Freddy’s nog niet zo eenvoudig is.

MALUM

Synopsis: Op zoek naar de mysterieuze omstandigheden rond de dood van haar vader, wordt de pas benoemde politieagent Jessica Loren (Jessica Sula) toegewezen aan de laatste dienst in een buiten gebruik gesteld politiebureau waar jaren geleden een beruchte, wrede sekte ten onder ging. Als enige agent in het gebouw wordt ze al snel geconfronteerd met angstaanjagende bovennatuurlijke gebeurtenissen. Hierdoor wordt ze meegenomen op een reis waarin ze de schokkende waarheid ontdekt achter de verstrengeling van haar familie met een gestoorde sekteleider.
all fun and games st 1 jpg sd high copyright 2023 ww entertainment 1f1696411257

All Fun and Games

Synopsis: All Fun and Games, Evil never plays by the rules. In deze angstaanjagende horrorfilm, met Asa Butterfield (Sex Education) en Natalia Dryer (Stranger Things) in de hoofdrollen, ontdekt een groep tieners uit Salem een vervloekt mes dat hen dwingt om gruwelijke en dodelijke versies van kinderspelletjes te spelen. Er zijn geen winnaars, alleen overlevenden.

Thanksgiving

Synopsis: Nadat rellen tijdens Black Friday uitlopen op een tragedie, slaat een mysterieuze, door Thanksgiving geïnspireerde moordenaar toe in Plymouth, Massachussetts, waar deze beruchte feestdag ontstaan is. De film is geregisseerd en geschreven door Eli Roth en de cast bestaat uit Patrick Dempsey, Addison Rae, Milo Manheim, Jalen Brooks Thomas, Nell Verlaque, Rick Hoffman en Gina Gershon
Dit artikel is in samenwerking met Kinepolis.