'Bekroonde serie The Bear stilletjes verlengd voor seizoen 4'

News
vrijdag, 15 maart 2024 om 10:00
the bearf1699372222
Fans waren al blij dat The Bear verlengd was voor een derde seizoen eind vorig jaar. Maar naar verluidt heeft de geprezen show nu ook groen licht gekregen voor seizoen 4.
De serie van FX met Jeremy Allen White in de hoofdrol bleek al snel een gigantische hit. De show doet het niet alleen goed bij fans, hij is ook meerdere keren in de prijzen gevallen. Bij de afgelopen Emmy’s wist The Bear maar liefst zes awards in de wacht te slepen en was het de grote winnaar samen met Succession.
Toch is The Bear pas vrij laat renewed voor een derde seizoen. Seizoen 2 eindigde namelijk in juni en werd lyrisch ontvangen, maar er werd pas in november besloten om groen licht te geven voor een nieuw seizoen. Maar FX lijkt nu veel vertrouwen te hebben in de show na de vele prijzen die zijn gewonnen.
Deadline meldt namelijk dat seizoen 4 van The Bear al is goedgekeurd door de zender. Het derde en vierde seizoen zouden achter elkaar geschoten worden op de set in Chicago. Een woordvoerder van FX wil niet op de geruchten reageren.

Het einde van The Bear?

Hoewel het goed nieuws is voor fans van de serie, is er ook de vrees dat het betekent dat seizoen 4 het laatste seizoen wordt voor de show. Een andere FX-serie, Atlanta, kreeg namelijk dezelfde behandeling met het back-to-back filmen van seizoen 3 en 4, maar dat betekende wel het einde.
Volgens Deadline is het alleen niet zeker dat The Bear zal stoppen na het vierde seizoen. Er zijn verhalen dat er in ieder geval een mogelijkheid is voor seizoen 5.