PS5-versie Yakuza Like a Dragon release in maart met nieuwe DLC

  Yakuza: Like a Dragon komt in maart naar de PS5. SEGA heeft via een nieuwe website de PS5-versie van de game aangekondigd. Ook is bekendgemaakt dat de game tegelijkertijd op 2 maart 2021 nieuwe downloadbare content krijgt voor alle platformen.

  De nieuwe Yakuza: Like a Dragon website onthult dat de internationale PS5- versie van de game op 2 maart 2021 uitkomt. In Azië komt de game al op 25 februari 2021 naar de console. De release zal gepaard gaan met de release van 'nieuwe' DLC die de Super Final Millennium Tower en Premium New Game aan de game toevoegt. De nieuwe DLC komt uit voor alle platformen.

  De PS5-versie van Yakuza: Like a Dragon zal, naast het verbeteren van de laadtijden, verschillende modi bieden, zoals ook de Xbox Series X-versie dat doet. In de ene modus draait de game op 4K resolutie met 30 frames per seconde. De andere modus geeft de game een resolutie van 1440p met 60 fps.

  Yakuza: Like a Dragon PS5-versie pre order brengt in Azië een extra bonus

  In Azië kan de game al in pre order gezet worden. Hierbij wordt dan als bonus een Legends Custome Set geleverd. Hierin zit een aantal kostuums voor je karakters die tijdens gevechten weergegeven worden. In Nederland kan de game ook al ge pre-ordered worden. Dat doe je via de links hieronder:

  Op dit moment biedt Yakuza; Like a Dragon alleen nog maar een aangepaste resolutie voor de PS5. Als je de game speelt, dan speel je in principe de PS4-versie met een boost in graphics die de console levert. De PS5-versie doet daar nog een schepje bovenop door ook de verschillende modi te bieden. De PS5-versie kan gratis gedownload worden voor iedereen de de PS4-versie al heeft gekocht.

  Yakuza: Like a Dragon

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.