Wat worden de gratis Xbox Games with Gold voor februari 2021?

Article
dinsdag, 19 januari 2021 om 9:30
fallen order 1f1573761123
Januari 2021 is alweer over de helft en dat betekent dat we vooruit kunnen gaan kijken naar wat februari ons gaat brengen. Microsoft heeft komende maand weer een aantal leuke gratis Xbox Games with Gold op de planning staan, maar die zijn nog even geheim. Wij doen vast een voorspelling wat de gratis Xbox Games with Gold van februari 2021 worden!

Star Wars Jedi: Fallen Order

Nu Microsoft de collectie van EA Play aan de Xbox Game Pass bibliotheek heeft toegevoegd, is het aanbod van de dienst werkelijk enorm. Toch mist er een aantal pareltjes van EA, zoals Star Wars Jedi: Fallen Order. Wij verwachten dan Microsoft hier snel verandering in gaat brengen en een aantal EA-games gratis brengt als onderdeel van de Xbox Games with Gold line-up. Te beginnen met februari 2021, want wij verwachten dat we in de komende maand aan de slag mogen met deze toffe game.
prince of persia sands of timef1597909175

Prince of Persia: The Sands of Time

Microsoft kijkt zo nu en dan naar de releasekalender als het aankomt op het bepalen wat een gratis game moet worden. Nu wil het feit dat we binnenkort weer aan de slag mogen met Prince of Persia. Er is namelijk een remake van The Sands of Time onderweg die als releasedatum 18 maart 2021 heeft meegekregen. Hoe tof zou het zijn als we voor die tijd nog één keer een kijkje mogen werpen op het originele avontuur in de woestijn? Wij verwachten dan ook dat Microsoft ons deze Xbox game cadeau geeft de komende maand. Los is hij niet meer te downloaden in de Microsoft Store.
warner bros kondigt lego batman 3 beyond gotham aan 56660

LEGO Batman: The Videogame

Als Microsoft één ding regelmatig doet de laatste tijd, dan is het wel LEGO games gratis maken in de Xbox Games with Gold Line-up. We hadden in november al LEGO: Indiana Jones: Original Adventures en in januari 2020 kregen we LEGO Star Wars II: The Original Trilogy. Andere LEGO-games kwamen ook al voorbij, maar we mochten nooit eerder met een LEGO Batman game aan de slag. Wij denken dat in februari het Bat-Signal de lucht in gaat in LEGO Land en dat we eindelijk aan de bak mogen met LEGO Batman: The Videogame.
reus review reusachtig van eigen bodem 99359 5f1610988650

Reus

Elke maand komt Microsoft met een bekende game, een Xbox Original en vaak een game die wat meer in de aandacht staat. Daarnaast brengt Microsoft meestal een wat onbekendere titel naar de gratis Xbox Games with Gold line-up. Hoe dan ook, het aanbod is altijd gevarieerd en dat zal in februari 2021 niet anders zijn. Microsoft zal volgens onze verwachtingen niet alleen avonturen of actiegames brengen de komende maand, maar ook een game die je in een soort levenssimulatie als reus de mensheid onder controle laat houden.
Reus kwam al in 2013 uit voor PC, maar verscheen in 2016 voor consoles. Als deze game in februari 2021 gratis verschijnt in de Xbox Games with Gold line-up, dan zou het een aangename toevoeging zijn!