Batwoman serie krijgt na nieuwe trailer ook toffe poster

News
vrijdag, 25 december 2020 om 10:30
batwomanf1608803822
Volgende maand verschijnt na lang wachten eindelijk het langverwachte tweede seizoen van Batwoman. Vanaf zondag 17 januari kunnen we dan eindelijk genieten van het nieuwe seizoen en als lekker opwarmertje werd er vandaag een vette poster met ons gedeeld.

Wordt het lange wachten straks beloond?

Eind 2019 verscheen alweer het eerste seizoen van Batwoman, maar deze telde wel meteen twintig afleveringen. Overigens zou dit eerste seizoen in eerste instantie eigenlijk 22 afleveringen hebben, maar vanwege corona werden de laatste twee geannuleerd. En we moesten er even op wachten, maar over een paar weken kunnen we dan eindelijk genieten van het vervolg.
We moeten dus nog even wachten, maar we hebben nu in elk geval wel al een vette poster. En daar blijft het natuurlijk niet bij, want vorige week verscheen ook al een de trailer van het tweede seizoen van Batwoman en deze ziet er veelbelovend uit.

Waar waren we gebleven?

In het eerste seizoen van Batwoman is Batman een al een paar jaar verdwenen maar worden de straten van Gotham City nog steeds geteisterd. Uiteindelijk besluit Kate Kane haar verantwoordelijkheid te pakken en gaat als Batwoman Gotham City beschermen. In de serie Batwoman zien we onder andere Camrus Johnson, Rachel Skarsten, Meagen Tandy, Nicole Kang, Dougray Scott en Ruby Rose (laatstgenoemde keert niet terug voor seizoen 2).

Maakt Batman zijn opwachting?

Hoewel de nieuwe trailer er veelbelovend uit ziet geeft hij nog weinig weg. Krijgen we in het nieuwe seizoen bijvoorbeeld Batman te zien? In het voorjaar laaiden de geruchten al op dat Bruce Wayne/ Batman zijn opwachting zou maken in de serie Batwoman, maar of dat ook echt zo is moeten we nog even afwachten.

Populair Nieuws