Battlefield 2042 zal geliefde modus missen bij release

News
vrijdag, 30 juli 2021 om 17:00
battlefield 2042 battlefield 6f1636980685
Een van de ontwikkelaars van Battlefield 2042 heeft in een recent interview laten weten dat één specifieke modus niet aanwezig zal zijn bij de release van de titel.

Battlefield 2042 Ranked Mode zal niet aanwezig zijn

Er zijn verschillende modi waar fans van verwachten dat deze aanwezig zijn in een first person shooter. Een van deze modus is Ranked, waar je competitief tegen elkaar speelt om zo de hoog mogelijke rang te behalen. Er zijn alleen steeds meer titels die deze modus niet meer implementeren en daar kunnen we nu Battlefield 2042 aan toevoegen. Ten minste, voorlopig.
Tijdens een interview met Senior Design Director Justin Wiebe op het YouTube-kanaal Battlefield Nation werd namelijk duidelijk dat Battlefield 2042 bij release geen Ranked modus zal krijgen. Volgens Wiebe willen de ontwikkelaars namelijk eerst de feedback van de community hebben, voordat deze modus geïmplementeerd gaat worden.

Battlefield 2042 open beta komt in september

Als je toch niet kunt wachten om de game te spelen, ondanks dat er geen Ranked Mode zal zijn, kun je in september beginnen met de Battlefield 2042 open beta. Houd er wel rekening mee dat je niet zomaar mee kunt doen met de open beta. Alleen gebruikers die de game in de pre-order zetten en leden van EA Play krijgen toegang tot de beta. Wat er precies te spelen valt in de beta is nog niet bekendgemaakt.
Battlefield 2042 zal op 22 oktober uitkomen voor de PC, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X.

Populair Nieuws

Laatste Reacties