Battlefield 2042 update uitgesteld

News
zondag, 06 februari 2022 om 9:30
battlefield 2042f1638188002
De ene na de andere Battlefield 2042 update wordt vertraagd, zo ook de 3.3 patch die deze maand uit zo moeten zijn gekomen. Helaas moeten we dus nog even wachten tot de 3.3 patch daadwerkelijk beschikbaar is.
Op 19 januari werd door DICE op Twitter aangekondigd dat we eind februari een grote update voor Battlefield 2042 konden verwachten. Deze update zal een scoreboard toevoegen, prestaties verbeteren, XP verbeteringen in portal modus doorvoeren en ga zo maar door. Misschien dat deze patch, nummer 3.3, wel de patch zal zijn die Battlefield 2042 weer recht trekt. Helaas loopt DICE tegen wat problemen aan en wordt de update met een maand uitgesteld.
In een recent bericht op Twitter van het account Battlefield Direct Communication is aangekondigd dat DICE haar update een maand uitstelt. Wel is er een hotfix uitgebracht die een paar details moest aanpassen. Het account verklaart dat de extra tijd nodig is om de update helemaal te optimaliseren. Als onderdeel van de hotfix die vandaag uitkomt is de map Renewal teruggekeerd in de rotatie op PlayStation 4 en Xbox One.

Hoe zit het nu met Battlefield 2042?

Het lijkt er op dat DICE en EA druk bezig zijn om daadwerkelijk van Battlefield 2042 een complete game te maken. Eerder durfde de game studio toe te geven dat de lancering van Battlefield 2042 een grote flop is geweest, en dat er nu alles aan gedaan wordt om de shooter te verbeteren. Helaas is daarvoor wel seizoen één uitgesteld, omdat DICE eerst haar game op orde wil hebben voordat het nieuwe seizoen van start gaat.