Update - 10 beste Black Friday 2021 deals van Amazon.nl

Article
zaterdag, 20 november 2021 om 12:00
amazon logo whitef1621325845
Black Friday valt dit jaar op 26 november en dan zal het jaarlijkse koopfestijn compleet losgaan. Maar ook voor die tijd kunnen we al van diverse mooie Black Friday 2021 deals profiteren. Veel winkels gaan al ruim van tevoren los met diverse prachtige aanbiedingen, dit jaar zelfs meer dan andere jaren. Amazon.nl gaat al vroeg los en maakt er zelfs een heuse Black Friday week 2021 van. In dit overzicht zie je een aantal van de meest gewilde en aantrekkelijke aanbiedingen uit het grote aanbod van Amazon Black Friday deals met de 10 beste Black Friday 2021 deals van Amazon.nl.
Update: Voor Black Friday heeft Amazon.fr een mooie aanbieding voor de Nintendo Switch Mario Kart 8 Deluxe bundle. Deze wilden we jullie niet onthouden en die is daarom aan het overzicht toegevoegd.

Echo Dot

We beginnen dit overzicht met de Smart luidspreker van Amazon zelf. De Echo Dot is inmiddels aan de vierde generatie toe en biedt talrijke handige functies, waaronder integratie met Alexa, een cloud dienst die je in staat stelt allerlei commando's uit te laten voeren, waaronder het afspelen van muziek, timers en alarmen in te stellen en je Smart Home apparaten te bedienen. De Echo Dot is een klein zwart bolletje dat het hart kan vormen van je Smart gemaakte huis. De Echo Dot is tijdens de Black Friday Week afgeprijsd naar 29,99.
reading reader kindle female 76942f1589540135

Amazon Kindle

Nog een Amazon eigen product: de Kindle. Amazon is zo'n beetje de uitvinder van de e-reader en de Paperwhite kindle is daar na jaren van verbeteringen het eindresultaat van. De Kindle is slechts 174 gram licht en bevat een reflectie-loos scherm dat 's nachts met ingebouwde LEDs verlicht kan worden. De Kindle kan direct connectie maken met de Amazon Store waardoor je aangekochte boeken direct beschikbaar hebt.
Let wel op dat kindle boeken vaak alleen in het Engels beschikbaar zijn en dat bij Nederlandse boekenwinkels gekochte e-boeken niet eenvoudig naar de Kindle over te zetten zijn. De Kindle is in diverse versies verkrijgbaar, maar de goedkoopste editie kost nu €64,99, een korting van zo'n 25%.
logitech keyboardmousef1637335371

Logitech MK540 Geavanceerde Draadloze Toetsenbord en Muis

Een nieuw toetsenbord en muis op zijn tijd kan zeker geen kwaad. Voor deze Black Friday Week kiezen we voor de Logitech keyboard/mouse combinatie. De combinatie is goedkoop, draadloos en morsbestendig. Het toetsenbord is voorzien van extra sneltoetsen, heeft rubberen handgrepen en een polsondersteuning. Het toetsenbord kent verder geen toeters en bellen als kleurig oplichtende toetsen, maar doet wat het moet doen. Voor €38,99 kan je weer jaren vooruit.
8ef50f8c 5d1e 40eb 8b2f 89330cccd0d0 cr00970600 pt0 sx970 v1 1f1637335386

Bose QuietComfort 35 II Headphones

Deze bluetooth headphones van Bose bieden noice cancelling in drie standen, Google spraakassistent, een dubbel microfoonsysteem en -niet onbelangrijk- uitstekend geluid. Door het gebruik van bluetooth ben je niet meer aan één plek gebonden en kan je gerust even naar de keuken lopen tijdens een voice-chat of het luisteren van muziek, zonder door een draadje tegengehouden te worden. Deze Bose headset wordt vaak vergeleken met de Sony WH1000MX2 en Sennheiser PXC 550. Bij Amazon is deze headset nu voor de -op dit moment- allerlaagste prijs in Nederland te krijgen: 159,99.
hp chromebookf1637335399

HP Chromebook laptop

Met deze HP Chromebook koop je een stille laptop die prima voldoet voor de meeste basisfuncties. De laptop is voorzien van een 14 inch anti-reflecterend scherm dat 1920 x 1080 pixels ondersteunt , B&O speakers, full-size toetsenbord (zonder numerieke toetsen). De laptop gebruikt een 1,1 GHz Intel Celeron processor, 4GB RAM, 64 GB DDR4 eMMC geheugen en Chrome OS. De laptop gaat zo'n 12,5 uur mee, waarna hij binnen het uur weer voor 50% opgeladen is. Ideaal dus voor onderweg. Zoek je een goedkope Chromebook voor school of tussendoor, dan is deze HP chromebook wellicht iets voor jou. Met een prijs van 189,00 is hij nu flink afgeprijsd bij Amazon.nl.
roombaf1637335437

iRobot Roomba I7 (i7156)

Ook zo'n hekel aan stofzuigen? Dat is waar de Roomba goed van pas komt. Roomba heeft jarenlang ervaring met robotstofzuigers en dat betaalt zich uit in de functionaliteit die de Roomba i7 biedt. De Roomba kan aangestuurd worden met de smartphone app en maakt gebruik van Imprint Smart Mapping, waarmee de Roomba prima aangestuurd kan worden. daarmee kan je zelf bepalen welke kamers wanneer worden schoongemaakt, welke kamers overgeslagen moeten worden of zelfs welke zones vermeden moeten worden. De Roomba i7 biedt heel vele functionaliteit voor een heel schappelijke prijs. Voor €399,00 raast de Roomba binnenkort door je woonkamer.
immortals fenyx risingf1615542255

Ubisoft games

Geen aanbiedingslijstje is compleet zonder een videogames aanbieding en deze van Ubisoft is niet te versmaden. Heb je Just Dance vorig jaar overgeslagen, dan kan je nu voordelig je slag slaan op de PlayStation 4. Deze editie komt met een maand gratis Unlimited, waarmee je de beschikking krijgt over alle 700 nummers die daarop verschenen zijn. Ook de Xbox wordt verblijd met een Ubisoft aanbieding, namelijk Watch Dogs Legion, het derde deel in de Watch Dogs serie waarin je Londen onveilig mag maken met je hack-kunsten. Op zowel Xbox als PlayStation kan je ook Immortals Fynyx Rising terugvinden, de game die zich in het mythologische griekenland afspeelt, maar zichzelf bepaald niet al te serieus neemt.
unnamed 1f1621337508

OnePlus NORD Smartphone

Amazon heeft diverse OnePlus smartphones in de aanbieding. Wij kozen voor de Nord Onyx Grey, met groot 6,44" AMOLED scherm, 8GB RAM en 128 GB opslag, quad-camera, dual-sim en 5G voorbereid. De smartphone is ook in Blue Marble kleur te krijgen voor dezelfde prijs van 299 Euro. De phone heeft een Qualcomm Snapdragon 765G processor, 4100 mAh accu en speciale Warp snellaad technologie, waardoor hij binnen 30 minuten weer vrijwel vol is. Deze puike telefoon is nu bij Amazon.nl voor 300 euro te koop, wat wij een mooi prijsje vinden.
tivoof1637335509

Divoom Tivoo Retro Bluetooth luidspreker

Dit is gewoon een geweldig hebbedingetje, speciaal voor de retro-gamer. Deze bluetooth speaker is voorzien van een 16x16 LED display waar je je eigen pixel-art op kan laten tonen. Deze speaker stuur je aan vanaf je mobieltje of laptop en heeft een scala aan extra functies, waaronder radio, kalender, wekker of klok, maar kan ook aan je sociale media gekoppeld worden waarna de display een passend icoon laat zien als er een melding is. Geen zin om zelf de display te programmeren? Je kan diverse standaard plaatjes downloaden of gebruik maken van de ingebouwde lichteffecten en zelfs kleine games (waaronder een flappy Bird kloon) spelen! Wij zijn alvast verkocht. De Tivoo retro luidspreker is nu voor €41,24 te kop bij Amazon.
amazon primef1637335489

Amazon Prime

We sluiten af met misschien wel de beste, maar ook de meest bijzondere deal voor Amazon.nl. Dit is namelijk niet een specifieke deal voor Black Friday. Amazon Prime is de abonnementsvorm van Amazon die vele voordelen biedt, zeker rond Black Friday. Een van de belangrijkste voordelen van Amazon Prime is dat bestellingen die daarvoor in aanmerking komen (en dan vooral de producten die door Amazon zelf verkocht worden) gratis en snel, in veel gevallen de volgende dag, bezorgd worden.
Maar daar blijft het niet bij: Amazon Prime biedt ook Prime Video, de streaming-dienst van Amazon. Deze dienst bevat veel recente en klassieke films en series, zoals de Harry Potter serie en Wonder Woman 1984, maar ook seires als Dr Who, The Expanse en heel recentelijk The Wheel of Time. veel series zijn bij het abonnement inbegrepen, andere films kan je kopen of huren.
Voor de gamers onder ons heeft Amazon nog Prime Gaming in de aanbieding. Met Prime Gaming krijg je, net als bij PS Plus, Games with Gold of de Epic Store, periodiek gratis games die je kan downloaden. Ook kan je 'gratis' een Twitch kanaal van je favoriete gamestreamer supporten. Prime kost 2,99 per maand, maar als je nog geen Prime hebt, kan je het een hele maand gratis uitproberen. Ideaal om je Black Friday week aankopen via Prime te bestellen, dus!
nintendo20switch20mario20kart20811f1637876173

Bonustip: Nintendo Switch Mario Kart 8 Deluxe Bundle

Voor deze tip maken we een uitstapje naar Amazon.fr. Op Amazon Nederland is de Nintendo Switch met Mario Kart 8 en 3 maanden online allang uitverkocht, maar in Frankrijk is de bundle nog verkrijgbaar. Sterker, de prijs is daar flink omlaag geschroefd naar 267,25 €, een prijs die we hier in Nederland nog niet gezien hebben! Ben je dus nog op zoek naar een Nintendo Switch met Mario Kart 8, kijk dan eens bij Amazon.fr! Er komt wel 6,46 € verzendkosten bij, maar dan nog is dit echt een koopje.

Koop nu de Nintendo Switch Markio Kart 8 bundle voor 267,25 Euro bij Amazon.fr

Dit zijn de beste Black Friday 2021 deals van Amazon.nl

Dit is natuurlijk maar een greep uit de aanbiedingen en onze voorgestelde producten. In dit Black Friday 2021 Amazon.nl overzicht kun je rustig alle deals even langsgaan. Misschien vind je wel een product dat beter bij jou als consument past. Wil je nog meer aanbiedingen en deals? Kijk dan eens bij ons overzicht van alle Black Friday Deals voor 2021.