Battlefield 2042-spelers starten petitie om geld terug te krijgen

News
woensdag, 09 februari 2022 om 13:30
battlefield 2042 battlefield 6f1636980685
Spelers van Battlefield 2042 zijn niet blij met de game. Daarom zijn ze een petitie gestart om hun geld terug te krijgen. Er zijn al aardig wat handtekeningen gezet.
Heel wat spelers zijn niet blij met Battlefield 2042. Daarom zijn verschillende fans een petitie gestart waarin ze hun geld terugeisen voor de game. De uitgever wordt namelijk beschuldigd van "valse reclame" en het lanceren van een game in een “onspeelbare” staat. De petitie heeft op dit moment al meer dan 50.000 handtekeningen.
Andrew Wilson, de CEO van EA, zei vorige week dat het bedrijf zich na de teleurstellende release van de game blijft inzetten voor Battlefield 2042 en de fans van de franchise. De lancering van de game was namelijk allesbehalve een succes. De shooter had allerlei bugs en sommige systemen waren nog niet klaar voor gebruik. Sindsdien heeft DICE geprobeerd hier verandering in te brengen. Zo beweerde DICE de game te veranderen door haar fanbase opnieuw te betrekken. De studio zou geloven dat Battlefield het in de loop van de tijd heel goed zal doen.
In de petitie klinkt alleen een ander geluid. Er staat in dat "zelfs vandaag Battlefield 2042 bugs bevat die de in-game-ervaring zo drastisch veranderen dat het wordt beschouwd als een onvoltooide release door veel leden van de gemeenschap”.

Battlefield-woede kwam al bij klantenservice terecht

Eerder heeft een speler van Battlefield 2042 zijn woede over de game ook al geuit bij de klantenservice. De reacties hierop waren erg verdeeld. Zo waren sommige spelers het helemaal eens met de frustraties die de speler uitte bij de klantenservice. Anderen vonden dat een klantenservice-medewerker niet de juiste persoon is om kwaad op te worden.

De petititie om je geld terug te vragen kun je hier ondertekenen.