‘Battlefield 2042 komt naar Game Pass’

News
maandag, 02 mei 2022 om 14:30
battlefield 2042 battlefield 6f1636980685
Het lijkt erop dat Battlefield 2042 naar Game Pass gaat komen. In de Xbox Store staat aangegeven dat de game beschikbaar is via EA Play, zo ontdekte de site XGP (via VGC). Ook staat er een Game Pass logo boven de titel.
De situatie is vergelijkbaar met die van FIFA 22. Ook daar stond onlangs ineens te lezen dat de game via EA Play en Game Pass beschikbaar was. Dat was op dat moment niet het geval, wat op dit moment ook geldt voor Battlefield 2042.
Toch lijkt het aannemelijk dat de game naar Game Pass kan komen. FIFA 22 is namelijk al aangekondigd als PS Plus-game voor de maand mei. EA is dus inmiddels bereid om haar najaarstitels van 2021 gratis aan te bieden.
Het is niet officieel aangekondigd dat Battlefield 2042 naar Game Pass gaat komen. Het is dus verstandig om deze ontwikkelingen nog voor feit aan te nemen. Wel moet gezegd worden dat de pagina’s voor beide games niet zijn aangepast om de vermeldignen van EA Play en Game Pass weg te halen, dus waarschijnlijk is het geen fout.

Scoor gratis PC Game Pass

Mocht je Game Pass nog niet eerder hebben geprobeerd, dan is er nu een buitenkansje. Als je een bepaalde selectie aan games vóór 1 maart 2022 hebt gespeeld op PC kun je namelijk maar liefst drie maanden gratis PC Game Pass scoren. Dat geldt alleen voor gebruikers die nog niet eerder een Game Pass-abonnement hebben gehad.