4 beste smartphones om de tofste games op te spelen

Article
zaterdag, 15 januari 2022 om 6:30
asus rog phone 5sf1642412373
Als het maar even kan, willen alle gameliefhebbers het liefst een spelletje kunnen spelen. Daarbij maakt de omgeving ons écht geen zak uit! Het liefst spelen wij die games de hele dag door. Echter, is dit helaas niet altijd mogelijk. Máár op de momenten dat het wél even mogelijk is, moeten we het er juist zoveel mogelijk van nemen. Je bent natuurlijk niet altijd thuis te vinden in je eigen geavanceerde gameroom, maar wel zoveel mogelijk als het kan. Je wilt namelijk ook buiten je eigen huis de tofste games spelen. Maar waarop? Juist ja, op jouw eigen telefoon. Nu kan het zijn dat je al een prima toestel hebt, maar zogezegd: het kan altijd beter én daarom presenteren wij aan jou de op dit moment 4 beste gaming smartphones.

Asus ROG-Phone 5(s)

Dit apparaat, of eerder gezegd ‘beest’, staat in vrijwel alle lijstjes ver bovenaan. Dat is niet voor niets, met misschien wel de beste, volst klinkende dubbele stereoluidsprekers van alle Android-toestellen (tot dusver), wat eraan bijdraagt dat jij als ‘gamer’ een geweldige game-ervaring kunt hebben en je volledig van de rest kunt afsluiten. Games trekken meestal al die telefoonbatterijen helemaal leeg, in tegendeel tot dit monsterlijke apparaat met een enorme batterijcapaciteit. Alsof dit niet genoeg is bevat het toestel ook nog eens een OLED-scherm en twee Airtriggers, waardoor het net écht net lijkt alsof je een in de broek passende gameconsole in je handen hebt.
samsung galaxy s21 ultraf1628850247

Samsung Galaxy S21 Ultra

Het is nog maar heel even wachten voordat het grootste telefoonmerk, tijdens het bekende Unpacked evenement, de nieuwe Samsung Galaxy S smartphones presenteert. Maar tot die tijd, kunnen we helemaal losgaan op de Samsung Galaxy S21 Ultra, een smartphone die we écht voor alles kunnen gaan gebruiken. Het toestel heeft een krachtige processor, 12GB RAM en een groot 120Hz scherm. Het heeft dus alle ingrediënten in huis om er helemaal los op te gamen.
iphone 12 pro 5f1603365030

Apple iPhone 12 Pro Max

Voor de liefhebbers van Apple: ook jullie komen aan jullie trekken. De iPhone 12 Pro Max heeft een mega beeldscherm, waarmee je echt, maar dan ook écht, helemaal in je telefoon kunt zitten terwijl je gamet! De telefoon in kwestie heeft verpletterende hoge prestaties en een gigantische batterijduur (waardoor je urenlang op je gemak) kunt gamen. Hoe fijn is dat?!
004 galaxywatch3 titanium zfold2 foldedf1611759983

Samsung Galaxy Z Fold 2

Ken jij toevallig ook nog steeds die nostalgische Nintendo DS van vroeger? Zo ja, vond jij ook zo’n gameconsole heerlijk in de hand liggen? Nou, dan hebben we goed nieuws voor je: misschien is deze telefoon iets voor jou! Eén van van de nieuwste Samsung telefoons is namelijk de Galaxy Z Fold 2, een nieuwe opvouwbare telefoon. Je kan het toestel omtoveren tot een extreem krachtige tablet met prachtige geluidskwaliteit. Alles wat je erop doet, ziet er prachtig uit op het 120Hz AMOLED-scherm van de Z Fold 2.