Back 4 Blood nu voor een spotprijs te scoren!

News
woensdag, 11 mei 2022 om 17:45
back 4 blood co op tipsf1633907337
Liefhebbers van zombie games kunnen weer genieten. Als je namelijk Back 4 Blood nog niet in huis hebt, dan kan je de shooter nu voor een spotprijs scoren bij MediaMarkt!
Volgens velen zijn de Left 4 Dead games de beste zombie co-op games ooit gemaakt. Helaas is Valve allergisch voor het cijfer 3 en is er dus nooit een vervolg gekomen op Left 4 Dead 2, ondanks het succes van de serie.
Gelukkig heeft ontwikkelaar Turtle Rock Studios, dat ook verantwoordelijk was voor de zombie-reeks van Valve, een spiritueel vervolg gemaakt op de geliefde serie in de vorm van Back 4 Blood. Als je de game nog niet hebt gespeeld, dan hebben we goed nieuws voor je. MediaMarkt heeft momenteel namelijk een mooie actie op Back 4 Blood, waardoor je de game voor een prachtige prijs kan scoren.

Samen zombies afslachten in Back 4 Blood

Net zoals in de Left 4 Dead games ga je in Back 4 Blood met een groepje van vier survivors op pad in een wereld die is overgenomen door zombies - waarbij je de keuze hebt uit meerdere personages met elk hun eigen voordelen. Naast ‘normale’ zombies zijn er ook veel speciale zombies te vinden, die je het leven zuur proberen te maken met unieke krachten.
Om de spelers te helpen kan je niet alleen nieuwe wapens verzamelen tijdens je avontuur, maar ook een eigen deck aan kaarten maken. Met de kaarten kan je vervolgens belangrijke upgrades krijgen, zoals melee-aanvallen maken met een vlijmscherp mes en de mogelijkheid om veel sneller wapens te herladen. Ook zijn er kaarten met grote voordelen, maar ook ingrijpende nadelen. Het zorgt allemaal voor een interessant aspect aan Back 4 Blood, waardoor geen enkele playthrough hetzelfde is!

Populair Nieuws