Verstappen: Master of the Track op Viaplay nog niet gezien? Kijk nu de serie!

Article
woensdag, 11 mei 2022 om 17:00
max verstappenf1646128781
Streamingsdienst Viaplay is het nieuwe thuis van de Formule 1. Zo worden er ook verschillende titels aangeboden rondom de F1. Sinds kort staat er een 22-delige serie met F1-wereldkampioen Verstappen">Max Verstappen in de hoofdrol. Als je geïnteresseerd bent in de Formule 1 of fan bent van Max Verstappen, is dit zeker een aanrader.

Waar gaat de serie over?

In Verstappen - Master of the Track volgen we Red Bull-coureur Max Verstappen. De coureur rijdt sinds 2015 in de Formule 1 en werd in 2021 de eerste Nederlandse wereldkampioen. In de 22-delige serie geeft hij uitleg over alle bevestigde circuits die we dit jaar kunnen verwachten tijdens de F1. Verstappen bekijkt elk circuit vanuit een simulator in het hoofdkwartier van Team Redline. Max rijdt in het Midden-Oosten, Europa, Azië en Amerika. Daarnaast legt hij uit over de circuits waaronder, het Circuit van Zandvoort en het Silverstone Circuit. Verder vertelt hij ook hoe je de circuits onder de knie kan krijgen
Alle afleveringen van de serie zijn te vinden op Viaplay en tijdens de voorbeschouwing op de Grand Prix. De afleveringen duren twee minuten lang, waardoor je ze lekker makkelijk kan wegkijken. Je krijgt in een korte tijd veel informatie over de circuits en kan natuurlijk zelf kiezen over welk circuit je een aflevering wil zien.
Verstappen is zelf ook erg enthousiast over de serie. Volgens hem kunnen de kijkers zich elk raceweekend voorbereidden en wat baankennis opdoen door hem te zien rijden op de circuits.
si202203200204 newsf1647865169

Meer van Verstappen

Ben je klaar met de serie, dan is er voor de fans nog meer content te zien op Viaplay van Verstappen. De coureur heeft namelijk ook een sportdocumentaire op de streamingsdienst, genaamd Verstappen - Lion Unleashed. In de documentaire kijkt de coureur samen met zijn vader Jos en manager Raymond terug op het Formule 1 seizoen van 2021.
Dit artikel is bijgewerkt op 11 mei 2022.

Populair Nieuws