Back 4 Blood nu al laten vallen, studio begint aan nieuwe game

News
vrijdag, 03 februari 2023 om 14:30
back 4 blood betaf1628780852
Spelers van Back 4 Blood hoeven geen nieuwe updates en content meer te verwachten. Ontwikkelaar Turtle Rock Studios laat de game namelijk vallen en begint aan een nieuw project.
Afgelopen jaar heeft Turtle Rock Studios meerdere uitbreidingen voor Back 4 Blood gemaakt, zodat spelers genoeg content hebben om aan de slag te blijven. Daar komt nu alleen een einde aan. In een verklaring vertelt de ontwikkelaar dat Back 4 Blood vanaf nu geen updates en content meer gaat krijgen.
Dat Back 4 Blood na iets meer dan een jaar al achtergelaten wordt door de studio, komt door de grootte van Turtle Rock Studios. De ontwikkelaar is naar eigen zeggen een ‘vrij kleine studio’ voor het maken van AAA games. Er is daarom niet genoeg personeel om content te blijven maken voor Back 4 Blood nu er ook gewerkt wordt aan een nieuwe game.
Wat voor soort game fans kunnen verwachten, dat is niet bekend. Het project zit waarschijnlijk in een zeer vroege fase. Spelers van Back 4 Blood hoeven niet bang te zijn dat ze de game helemaal niet meer kunnen spelen, de servers blijven wel gewoon in de lucht.

Zombies slachten in Back 4 Blood

Back 4 Blood kwam eind 2021 uit en is een spirituele opvolger op de Left 4 Dead games. Turtle Rock Studios was ook verantwoordelijk voor laatstgenoemde franchise en in Back 4 Blood mag je in 4 speler co-op hordes aan ondoden tegenhouden.
Om elke potje interessant te houden, werkt de game met een uniek kaartsysteem. Zo kan je een eigen deck in elkaar zetten om na elke missie upgrades te ontgrendelen, maar ondertussen worden de levels ook steeds moeilijker gemaakt met hun eigen kaarten.

Populair Nieuws