Back 4 Blood laat spelers elkaar binnenkort uit een potje trappen

News
woensdag, 27 oktober 2021 om 8:00
back 4 blood co op tips 3f1633908103
Back 4 Blood is onlangs uitgekomen. Het spel heeft alleen last van griefers. Spelers vragen dus om een manier om dat soort mensen uit een potje te trappen. Turtle Rock Studios, de ontwikkelaar van de game, heeft laten weten aan Gamesradar dat er gewerkt wordt aan zo'n functie.
Back 4 Blood is een online multiplayer game. Je speelt in de co-op modus met drie andere mensen en je vecht tegen hordes vol zombies. Het is een multiplayer spel, dus het is belangrijk om samen te werken. Helaas heeft het spel last van griefers: spelers die ervan houden om het leven van andere spelers zuur te maken. Iemand kan immers zijn lading kogels ook in het hoofd van een survivor pompen.
Er is alleen momenteel geen optie om griefers uit het spel te verwijderen. De enige oplossing is dan om zelf de game te verlaten. Spelers vragen daarom om een vote kick-functie. Met zo'n functie kunnen spelers stemmen om iemand uit het spel te verwijderen. Zo kunnen griefers snel uit het spel worden verwijderd en kan de game normaal worden gespeeld.

Turtle Rock werkt aan kick-functie

Nu is dus bevestigd door Turtle Rock Studios dat er gewerkt wordt aan een vote kick-functie. Het is alleen nog niet duidelijk hoe de functie geïmplementeerd zal worden. De ontwikkelaar wil dat het goed gebeurt, dus het kan nog wel even duren voordat de functie wordt toegevoegd. De functie moet bijvoorbeeld niet worden misbruikt om onschuldige spelers te verwijderen.
Spelers moeten dus nog even geduld hebben, maar nu weten de spelers ten minste wel dat er wordt gekeken naar een oplossing. Hopelijk komt er dus binnenkort een goed werkend systeem om het probleem van griefers op te lossen.

Populair Nieuws