PlayStation Network storing zorgt voor problemen met inloggen

  PlayStation Network kampt sinds 10 uur 's ochtends met een problematische storing. Sinds 10:14 stromen de meldingen binnen op Allestoringen en de teller staat inmiddels al op meer dan 1228 meldingen.

  Vooral het inloggen lijkt een enorm probleem te zijn. De meeste meldingen draaien namelijk om dat probleem. Lukt het je uiteindelijk wel om in te loggen op het PlayStation Network, dan zal je alsnog niet veel verder komen. Veel gebruikers melden namelijk dat ze vervolgens niet online kunnen gamen als gevolg van de storing bij PlayStation.

  Wanneer de storing opgelost zal zijn is nog niet bekend. Ook is nog niet bekend hoe de storing is ontstaan. Op de website van de status van het PlayStation Network in Nederland staat dat alle services gewoon online zijn. Het Twitter-account van Sony PlayStation Community geeft alleen aan dat het probleem ondertussen bekend is bij het bedrijf en dat er wordt gekeken om de storing op te lossen.

  Regio Amsterdam

  De teller van de PlayStation Network storing loopt sinds woensdagochtend op tot al zeker meer dan duizend meldingen. Vooral de regio Amsterdam en het zuiden van Nederland lijken problemen te hebben door de storing.

  Nederland is overigens niet het enige land dat getroffen wordt door de storing. Ook buurlanden Duitsland en België ondergaan problemen door de PlayStation Network storing. Op Twitter melden daarnaast meerdere gebruikers dat ze niet kunnen inloggen op het netwerk, inclusief spelers uit de Verenigde Staten. Het lijkt er dus op dat het een wereldwijd probleem is voor Sony.

  Als jij ook problemen hebt met inloggen of online spelen door de PlayStation Network storing, maak dan een melding bij Allestoringen.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.