Kandidaten voor Wie is de Mol 2020 jubileum 'gelekt'?

News
dinsdag, 25 augustus 2020 om 9:30
wie is de mol 2020 1574836707f1580138541
Binnenkort gaat Wie is de Mol weer van start met een speciale jubileumaflevering. De kandidaten zijn nog volkomen in mysterie gehuld en worden pas op 5 september tijdens de eerste uitzending officieel bekend. Er waren wel al hints en die leiden ertoe dat een molloot nu de mogelijke kandidatenlijst heeft onthuld en gelekt.
Molloot felixwidm heeft naar aanleiding van de hints die AVROTROS gaf flink wat graafwerk verricht. Via Instagram laat hij weten dat hij bijna alle originele foto's gevonden heeft. Daarmee heeft hij het eerste raadsel voor het jubileumseizoen van Wie is de Mol misschien opgelost: de kandidatenlijst.
Felixwidm, die via YouTube volop met Wie is de Mol bezig is, gebruikte zijn Wie is de Mol-kennis en ging op zoek naar de oorsprong van de foto's die AVROTROS beschikbaar gesteld heeft. Hij kon op die manier de seizoenen herleiden en vergeleek dit met de kandidaten uit dat seizoen. Vervolgens gebruikte hij de interviews die AVROTROS als hint gaf waardoor hij de tien kandidaten op de kandidatenlijst voor Wie is de Mol jubileumeditie 2020 kon identificeren.
Hieronder de kandidatenlijst volgens felixwidm:

Wie is de Mol 2020 kandidatenlijst nog niet definitief

De lijst die felixwidm samengesteld heeft is een geloofwaardige, maar is volgens de molloot nog niet definitief. Het lijkt erop dat hij een heel eind in de goede richting zit met zijn lijst. Alle genoemde deelnemers zijn er eerder vroegtijdig uitgevlogen in hun Wie is de Mol seizoen en kunnen dus een tweede kans krijgen, wat de slogan is voor de jubileumaflevering.
Er zijn daarbij ook andere tekenen die erop wijzen dat sommige kandidaten in het komende seizoen zitten. Ron Boszhard zocht bijvoorbeeld oud-WIDM-kandidaten op via zijn Instagram account en Horace Cohen riep in zijn seizoen de kreet 'Trust nobody!', iets dat in het interview met kandidaat 6 voorbij komt.
Het Wie is de Mol 2020 jubileumseizoen begint op 5 september. De locatie van het seizoen zal Italië zijn, waar weer naar hartenlust gemold zal worden.