Assassin's Creed Valhalla krijgt extreme moeilijkheidsgraad in nieuwe update

News
maandag, 06 september 2021 om 16:30
ac valhalla legendary enemyf1616412733
Ubisoft heeft bewezen dat het de ondersteuning voor Assassin’s Creed Valhalla niet snel opgeeft. Naast de recente uitbreiding komt de ontwikkelaar ook met een nieuwe update. Die patch zal een nieuwe moeilijkheidsgraad, nieuwe River Raids en meer toevoegen.
De laatste jaren bewijst Ubisoft gamers een dienst, door nog jarenlange support te geven voor haar titels. Zo blijft bijvoorbeeld The Division 2 voorzien worden van nieuwe content, maar ook spelers van Assassin’s Creed Valhalla zien steeds weer nieuwe goodies verschijnen. Niet alleen in de vorm van grote uitbreiding, zoals de Siege of Paris DLC, maar ook gratis updates.
Zo kunnen we deze week een nieuwe title update verwachten met een aantal mooie dingen, dat meldt Ubisoft op Twitter. Met de patch zal onder andere een nieuwe Nightmare moeilijkheidsgraad worden toegevoegd, maar ook drie nieuwe River Raids, nieuwe abilities en zelfs nieuwe wapens en armor. Qua wapen zal je waarschijnlijk een nieuwe short sword kunnen verwachten, als we de hint van Ubisoft mogen geloven.
Daarnaast zal er nog meer nieuwe content toegevoegd worden aan Assassin’s Creed Valhalla, maar de volledige details zullen op release van de update bekend worden gemaakt. Hoogstwaarschijnlijk zal de update al op 7 september live gaan, dus we hoeven er niet lang op te wachten.

Derde DLC voor Assassin’s Creed Valhalla

Naast alle gratis patches kunnen spelers van Assassin’s Creed Valhalla ook nog uitkijken naar een grote update. In tegenstelling tot Assassin’s Creed Origins en Odyssey komt Ubisoft voor de meest recente AC game met drie uitbreidingen, in plaats van twee. Waar de derde DLC precies over gaat is nog niet bekend, maar mogelijk kunnen we ons klaarmaken voor een bezoekje aan Muspelheim.