Hamilton op Instagram vol lof over Verstappen en Oranje fans

News
maandag, 06 september 2021 om 16:00
rsz uf1d unit 11414f1626704096
Gisteren tijdens de Grand Prix van Nederland kon Lewis Hamilton niet aan het langste eind trekken. De Brit toont zich alleen een waardig verliezen, want de zevenvoudig wereldkampioen is op Instagram vol lof over Max Verstappen en het legioen aan Oranje fans.
Op zondag was het dan eindelijk zover, de Grand Prix van Nederland werd weer gehouden sinds 1985. Op het circuit van Zandvoort was het Max Verstappen die als overwinnaar uit de strijd kwam, onder het luide gejuich van de 70.000 aanwezige Oranje fans. Een groot verschil met de voorgaande Grands Prix, waarbij er vaak geen of slechts een fractie van het aantal toeschouwers aanwezig waren.
Het was dan niet alleen een ervaring voor de fans, maar ook voor de coureurs. Dat blijkt ook wel uit het Instagram-bericht van Lewis Hamilton. De zevenvoudig wereldkampioen zag zijn voorsprong in het klassement verdwijnen, maar is in zijn bericht vol lof richting Max Verstappen en de zee aan Oranje fans.

Nieuwe teamgenoot voor Lewis Hamilton

Tijdens de race op Zandvoort was Valtteri Bottas, de teamgenoot van Lewis Hamilton, opvallend strijdvaardig als het ging om de snelste raceronde - dat goed is voor een extra punt in het klassement. De reden daarvoor is nu bekend, want de Fin zal niet meer lang rijden voor Mercedes. Vandaag is namelijk bevestigd dat Bottas in 2022 zal vertrekken naar Alfa Romeo. Dat betekent dat er ruimte is bij Mercedes voor George Russell, die momenteel nog voor Williams rijdt.

Populair Nieuws