Assassin's Creed Valhalla is goud!

  Heb jij net zo veel zin om Assassin’s Creed Valhalla te spelen als wij? Dan hebben we goed nieuws voor je! De game waar een heleboel hype omheen speelt is namelijk goud! Dit betekent dat de game die op 10 november uit zal komen helemaal klaar is om de winkels in te gaan.

  Assassin’s Creed: Valhalla is één van de grootste spellen die nog in 2020 zal uitkomen. Deze nieuwe game in de reeks zal weer wat nieuws zijn voor de franchise en ziet er enorm veelbelovend uit. De laatste jaren namen Assassin’s Creed spellen een aantal onverwachte wendingen. Zo speelde Assassin’s Creed: Odyssey zich af voor de oprichting van ‘The Brotherhood’ en zal deze game zich afspelen in de tijd van de Vikings.

  Vanaf 10 november beschikbaar!

  De release van veel spellen werd in de afgelopen maanden uitgesteld naar een later moment. Hierom is het nog steeds bij veel games afwachten of de releasedatum echt zal gaan kloppen. Nu Assassin’s Creed Valhalla goud is is daar geen twijfel meer over mogelijk. De game is helemaal klaar en zou in principe nu al de winkels in kunnen, maar helaas zullen we nog een paar weken moeten wachten tot we deze vette game kunnen gaan spelen.

  Over de gameplay van Assassin’s Creed Valhalla is al ontzettend veel bekend. Er zijn al een groot aantal video’s te vinden op YouTube van mensen die een kort gedeelte van het spel gespeeld hebben. Natuurlijk zijn er weer een aantal veranderingen tegenover het vorige deel, waarvan wij niet kunnen om ze uit te testen. Dit zal dus vanaf 10 november kunnen!

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.