Amazon Prime onthult releasedatum en trailer voor Lizzo’s Watch Out for the Big Grrrls

News
maandag, 21 februari 2022 om 17:00
ulma s1 ut 108 210901 clajam 00450r mediumf1645200225
Amazon Prime kondigt een nieuwe serie aan met superster Lizzo in de hoofdrol, waarin zij op zoek gaat naar achtergronddansers. De serie zal in mei 2022 wereldwijd beschikbaar zijn.
In Lizzo’s Watch Out for the Big Grrrls volgen we zangeres Lizzo, die op zoek is naar zelfverzekerde, bad-ass vrouwen om mee te doen aan haar wereldtournee. ‘’Vrouwen die eruitzien zoals ik krijgen geen vertegenwoordiging. Tijd om mijn mouwen op te stropen en ze zelf te vinden,’’ vertelt Lizzo in de trailer.
Tien hoopvolle vrouwen verhuizen naar het Big Grrrls House, waar ze moeten bewijzen dat ze het in zich hebben om samen met Lizzo als Big Grrls (de naam van haar achtergronddanseressen) op het podium te staan. Om te beslissen wie haar uiteindelijk komen versterken op het podium, wordt Lizzo bijgestaan door choreograaf Tanisha Scott en Big Grrrls Chawnta’ Marie Van, Shirlene Quigley en Grace Holden. Ook zullen een aantal speciale gasten meehelpen, waaronder choreograaf Charm La’Donna, body movement expert Rashida KhanBey Miller en multi-platina singer/songwriter SZA.

Waar kennen we Lizzo van?

Lizzo brak in 2019 door met haar derde album Cuz I Love You. Vooral de single Truth Hurts werd een ware hit, mede door de populariteit van het liedje op TikTok. De artiest werd door Time Magazine uitgeroepen tot entertainer van het jaar en heeft al meerdere prijzen op haar naam staan, waaronder drie Grammy’s. Lizzo wordt door velen gezien als een voorbeeld op het gebied van body positivity en zelfvertrouwen.

Populair Nieuws