Assassin's Creed Mirage ook te spelen op een iPhone 15 Pro

News
woensdag, 13 september 2023 om 10:30
2023 05 26 assassins creed mirage jugabilidadf1694593030
De iPhone 15 Pro wordt de krachtigste smartphone tot nu toe volgens Apple. Zo krachtig, dat je zelfs Assassin’s Creed Mirage erop kan spelen!
Sinds Apple een aantal jaar geleden heeft besloten om haar eigen silicon te gaan maken, is de techgigant gekomen met krachtige chipsets. Vaak zijn de chipsets en processoren dan ook een benchmark als het aankomt op productiviteit.
Met de A17 Pro chipset moet de iPhone 15 Pro nu ook een smartphone worden waarop je games wil spelen. En dan hebben we het niet alleen over mobile games. Tijdens de aankondiging van de iPhone 15 Pro heeft Apple namelijk gezegd dat de chipset zo krachtig is, dat het ook games kan spelen die je normaal niet zou verwachten op een smartphone.

“Dit nieuwe niveau van performance maakt nieuwe games voor iPhone 15 Pro mogelijk, die voorheen alleen beschikbaar waren op consoles, PC of de Mac. Dit is de eerste keer dat de consoleversie van Assassin's Creed native beschikbaar zal zijn op een smartphone."

Meer games naar iPhone 15 Pro

Assassin’s Creed Mirage komt namelijk niet alleen naar de PlayStation, Xbox en PC toe, maar ook naar de iPhone 15 Pro. Spelers moeten alleen wel langer wachten op die versie. Waar Assassin’s Creed-fans vanaf 5 oktober met de nieuwe titel aan de slag kunnen op PC en consoles, komt de versie voor de iPhone 15 Pro pas uit in ‘begin 2024’.
De nieuwe game van Ubisoft is ook niet de enige titel die is aangekondigd voor de smartphone. Resident Evil 4 Remake, Resident Evil Village en The Division Resurgence zijn ook aangekondigd voor de iPhone 15 Pro.

Populair Nieuws