Arrowverse serie The Flash stopt officieel in 2023

News
dinsdag, 02 augustus 2022 om 15:33
the flashf1659428995
In 2023 komt de populaire superhelden serie The Flash nu officieel tot een eind. De serie krijgt nog één seizoen waarin het verhaal tot een gesloten einde gebracht kan worden.
De Amerikaanse TV-netwerk The CW dat verantwoordelijk is voor de superheldenserie heeft de knoop doorgehakt en besloten dat The Flash na seizoen 9 stopt. Het negende seizoen krijgt 13 afleveringen, wat korter is dan de andere seizoenen die gemiddeld 20 afleveringen hadden. In dit laatste seizoen krijgen de makers de kans om dit verhaal na negen jaar tot een gesloten einde te brengen.
The Flash was in Nederland te zien op Netflix en was relatief populair. Elke keer wanneer er een nieuw seizoen uitkwam stond de serie wel in de trending categorie van de streamingdienst.

Einde van Arrowverse

TV-Netwerk The CW is verantwoordelijke voor Arrow, The Flash, Supergirl en alle spin-off series die daaruit voortgekomen zijn in de afgelopen 10 jaar. De laatste paar jaar zagen we al dat deze series die zich in de Arrowverse afspeelde gecanceld werden. The Flash was nog eigenlijk de laatst overgebleven serie, maar ook deze komt dus nu tot een eind.
De serie Superman and Lois werd eerst ook als onderdeel gezien van de Arrowverse, maar in de seizoensfinale van seizoen 2 was bevestigd dat dit niet meer het geval is. Dit betekent dus dat volgend jaar ook de Arrowverse na 11 jaar tot een einde komt en Superman and Lois op dit moment de enige serie samen met Titans is, die de karakters van DC Comics gebruikt.

Populair Nieuws