Is Superman and Lois op HBO Max de moeite waard?

Article
zaterdag, 02 juli 2022 om 11:00
screenshot 2022 06 28 224330f1656449059
De afgelopen jaren hebben we genoeg series kunnen zien die gaan over de karakters en verhalen van DC Comics. Superman and Lois op HBO Max is hier één van de nieuwste in en zeker het kijken waard.
We hebben Superman al vaak op het witte doek en in verschillende series kunnen zien. Maar Superman and Lois is toch wat anders dan wat we eerder van dit karakter hebben gezien. In deze serie over de populaire held is het verhaal minder gefocust op Superman en hoe hij de dag redt. Superman and Lois gaat meer over de menselijke kant van Clark Kent en zijn vrouw Lois Lane. Daarbij hebben Clark en Lois vanaf het begin van de serie twee tiener zoons: Jonathan en Jordan. Deze karakters hebben ook interessante verhaallijnen in de serie en dat is natuurlijk niet zo gek, het zouden anders de kinderen van Superman niet zijn.
Naast dat de serie meer gaat over de familie van Superman en over de menselijke kant van de held, is ook de omgeving waar de serie zich afspeelt anders. In Superman and Lois leeft de Kent familie namelijk niet in Metropolis waar de avonturen van de volwassen Superman normaal gesproken afspelen, maar in Smallville. Smallville is het dorpje waar Clark opgegroeid is. In Superman and Lois verhuist hij met zijn familie terug om een rustiger leven te kunnen leiden. Alles loopt alleen niet hoe Clark en Lois gehoopt hadden.

Superman and Lois is te zien op HBO Max

Superman and Lois speelt zich af in hetzelfde universum als Arrow, The Flash en Supergirl. Toch staat de serie op een paar referenties na los van de rest. De andere series worden namelijk gemaakt door de CW, maar zij zijn voor Superman and Lois een samenwerking aangegaan met HBO Max. Door het budget van HBO is dus ook de kwaliteit hoger ten opzichte van de andere ‘Arrowverse’ shows.
De finale van het tweede seizoen is deze week uitgekomen en beide seizoenen zijn dus in het geheel te streamen op HBO Max.

Populair Nieuws